Doğumu nasıl başlatıcam açılma olmuyooor

40 haftalık hamileyim bebiş hala daha doğmadı kanalda olmasına rağmen bı turlu gelmiyor açılmam suyum nişanım dahi gelmedi ne yapmalıyım dahaa​:smiling_face_with_tear::pleading_face:

Canım ne desem bilemedim bende 3.ye hamile olmama rağmen o kadar tecrübeli değilim çünkü sancımın hep gelmesini bekledim öyle gittim hastaneye ve çok şükür iki doğumum da güzel geçti sen hurma ye ama doğumu kolaylaştırır benim bildiğim birtek bu var bana da yakınmdn biri önerdi yiyorum bence 40 haftalık doktora da görün derim inşallah doğumun güzel geçer alırsın sağlıkla kucağına cnm​:palms_up_together:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim amin inşallah​:palms_up_together:t2: hurma ananas olsun günde çok tüketiyorum zaten artık vücudum agirlastigi için zorda olsa egzersiz yürüyüş merdivende çıkmaya çalışıyorum bunlari yapmama rağmen açılmam ve ya her hangi bişey olmuyor doktora gittiğimde de her hangi bir sıkıntı olmadığını beklememi söylüyor artık dayanamıyorum yapıcak hiç biseyim kalmadı beklemekten başka çok zorlanıyorum​:pleading_face::pleading_face:

Rica ederim cnm.Haklsn son hafta beklemek çok zor oluyor anlıyorum ama sabret canım doktor da demişse o zaman sıkıntı yoktur inşallah için rahat olsun bence sancın tam geldiğinde git ben öyle yapacm bi sıkıntı olmadıkça beklemektn başka çare yok hastane de fazla Uzak değilse bekle cnm uzaksa en ufak sancında hemen git ne olur ne olmaz doğum vaktin artık yalancı sancı olacağını sanmıyorum

Bende 39+6 haftalık oldum hala bir belirti yok ne gelen var ne giden tık yok bende çok yoruldum zorlanıyorum artık gelsin istiyorum ama gelmiyor Allah nezaman müsait görürse gelir rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :palms_up_together::heart::pleading_face:

1 Beğeni

Şuan belimde bir sancı var ama onu kesin yalancı sancı diye biliyorum​:joy:

2 Beğeni

Bol bol yürüyüşte çok faydalı elinden geldiğince yürüyüşe çık :+1:

1 Beğeni

Sancılarım ara ara oluyor pek uzun sürmüyor belim zaten yerinden cikicak gibi uyku denen bişey kalmadı artık hastane yakın gittiğim zaman yalancı sancım olduğunu herşeyin normal olduğunu daha doğumun baslamadigini söylüyorlar ve geri gönderiyorlar ilk dogumum olucagi icin korkuyorum bende haliyle bir an önce rabbim sağ salim elimize almayı nasip etsin​:palms_up_together:t2::pleading_face:

3 Beğeni

Amin inşallah Allah yardımcımız olsun gerçekten artık bende çok zorlanıyorum gelmemekte ısrarcılar resmenn​:pleading_face:

2 Beğeni

Amin canım inşallah tüm doğum yapacak annelerin yardımcısı olsun Rabb’im :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Evet çok ısrarcılar​:joy:

1 Beğeni

Amin inşallah :palms_up_together::heart:

İnan bu şiş ödemli ayaklarimla artık yürüyüş bile zor olsada yapmaya calisiyorum artık hayırlısı:pleading_face::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Benim cinsiyeti erkek ve cevremdekiler erkek bebeğin 10 15 gün daha aldığını söylüyor bunu duydukça kendime gelemiyorum artııkkk​:sweat_smile:

2 Beğeni

He valla yürüyüş yapmakta zor geliyor benim 3.cü ama diğer iki oğlumda gayet iyiydim çok şükür bu 3.gebelik kız aşırı zorlanıyorum daha 7 aylık heryerim çok ağrıyor nerdeyse artık doğuracm diye düşünüyorum :smiling_face::joy:

1 Beğeni

Evet canım erkeklerde ya tam vaktinde ya da biraz daha geç gerçekleşiyor doğum ama duyduğuma göre kızlar da erken oluyor erkeklere göre.

1 Beğeni

Bizde 39 olduk artık doğsun istiyorum herkes arayıp duruyor telefonları duymasam telaşa biniyorlar doğuma mı gittiler diye daha çok streae giriyorum doğum yapamayacakmışım gibi gelmeye başladı şimdiden çok yoruldum. Egzersize ev işine asla enerjim kalmadı 30 dakika yürüyüş dışında bir şey yapamıyorum artık :face_holding_back_tears: az önce sıcak suda beklemeyi denedim ev içinde yürüyüş yapıyorum bir ihtimal bir şeyler olur diye :hatching_chick:

Ay bu gerçek olsa keşke de gelse kızım artıkk :face_holding_back_tears::sparkling_heart:

1 Beğeni

İnşallah en kısa sürede alırsın kucağına cnm​:palms_up_together:

1 Beğeni

Benim yeğenim 37de geldi kendi kendine o da erkek :joy: ben kıza hamileyim 39a geldik tık yok. Strese sokma kendini :face_holding_back_tears:

1 Beğeni