Doğumu bekleyen hamişler

Merhaba hanımlar galiba doğumu bekleyen hamiş sayımız çoğunlukta. Kimlerin doğumu yaklaştı :grin:

6 Beğeni

Benim son 24 günüm kaldı :otter:

7 Beğeni

Sezeryan olacağı için (bir süpriz yapip kendi gelmezse) bir hafta önce alacaklar o yüzden 20-25 gün falan vaarr cok azz kaldiii :heart_eyes:

6 Beğeni

35 ama ne zaman alacaklar belli degil

6 Beğeni

44 gun ve kesr olucam

4 Beğeni

Kızlar 4 gün kaldı. Ama sancım falan yok dün hastaneye gittim kanama oldu ama pembemsi bı şekilde altan bakıldı açılma yok dedi nts ye girdim beni eve geri gönderdi

5 Beğeni

Nişan gelmiştir yakında sancılarınızda başlar :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Ben de burda heyecanlandım. Eve göndermekle iyi yapmışlar hastanede daha çok stres olurdunuz :innocent:

3 Beğeni

:smile::smile: her dakika hareketlerini kontrol ediyorum ama ilk günlerde ki gibi değil acaba daraldımi ondan dün hastaneye gittim ultrason da bakarken hareket etti ama

2 Beğeni

Yeri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor. Heyecanlı bekleyiş başladı sizde :blush: Evde doğumu karşılamanız daha iyi :blush:

3 Beğeni

36haftalik oldum sezeryan artık ne zaman alırlarsa

1 Beğeni

35+3 oldum bı gelse de sevsem artik

1 Beğeni

Sayılı gün çabuk geçiyor :blush::pray:

İnananiliyor musun bu günler geçmiyor ya bide sürekli kasilmam ve sancım var hiç geçmiyor gibi

Benimde 3 günüm kaldı günümün dolmasına ağrım var bir de sag böbreğim büyümüş ondan da olabilirmiş. 3 saat hareket etmeyince hastaneye gittim yeni geldim çok korktum çok ağladım bir sey oldu diye ama benim oğluşum biraz içeride sıkışmış ve 3 kilo 700 gr olduğunu öğrendik açılmam yok her sey yolunda hareket etmeyince cok korktum :pensive::sleepy:

1 Beğeni

Saglıklı şekilde kucaginiza alin insallah​:heart:

1 Beğeni

38+0 gelesi yok :pleading_face:

1 Beğeni

Benim 39+1 bekliyoruz​:joy: