Merhaba hanımlar galiba doğumu bekleyen hamiş sayımız çoğunlukta. Kimlerin doğumu yaklaştı
Benim son 24 günüm kaldı
Sezeryan olacağı için (bir süpriz yapip kendi gelmezse) bir hafta önce alacaklar o yüzden 20-25 gün falan vaarr cok azz kaldiii
35 ama ne zaman alacaklar belli degil
44 gun ve kesr olucam
Kızlar 4 gün kaldı. Ama sancım falan yok dün hastaneye gittim kanama oldu ama pembemsi bı şekilde altan bakıldı açılma yok dedi nts ye girdim beni eve geri gönderdi
Nişan gelmiştir yakında sancılarınızda başlar
Ben de burda heyecanlandım. Eve göndermekle iyi yapmışlar hastanede daha çok stres olurdunuz
her dakika hareketlerini kontrol ediyorum ama ilk günlerde ki gibi değil acaba daraldımi ondan dün hastaneye gittim ultrason da bakarken hareket etti ama
Yeri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor. Heyecanlı bekleyiş başladı sizde Evde doğumu karşılamanız daha iyi
36haftalik oldum sezeryan artık ne zaman alırlarsa
35+3 oldum bı gelse de sevsem artik
Sayılı gün çabuk geçiyor
İnananiliyor musun bu günler geçmiyor ya bide sürekli kasilmam ve sancım var hiç geçmiyor gibi
Benimde 3 günüm kaldı günümün dolmasına ağrım var bir de sag böbreğim büyümüş ondan da olabilirmiş. 3 saat hareket etmeyince hastaneye gittim yeni geldim çok korktum çok ağladım bir sey oldu diye ama benim oğluşum biraz içeride sıkışmış ve 3 kilo 700 gr olduğunu öğrendik açılmam yok her sey yolunda hareket etmeyince cok korktum
Saglıklı şekilde kucaginiza alin insallah
38+0 gelesi yok
Benim 39+1 bekliyoruz