Doğumu bekleyen anneler var mı

Merhabalar Doğumu bekliyorum

2 Beğeni

Siz nasılsınız, hazırlıklarınız tamamlandı mı ? :blush:

Bebeğinizin cinsiyeti nedir ? :heart_eyes:

2 Beğeni

Yalancı sancılar 2 haftadır fln var pozisyonu haftalar önce aldı 37+2 deyim rahimde baskısı da çok bide bu ara bı kabız bı ishal yeme düzenimi degistirmedigim halde 39 u bulmaz benim diye düşünüyorum ama bakalım sizde neler var

2 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru

3 Beğeni

37+3 benimde ayni sekilde ve üstümde halzislik uykusuzluk cok aglama istegi geliyo bi anda belimde agrilar var 34. Haftada bas asagi dönmüştü zaten asagiya cok baski yapiyo uyku uyuyamiyorum 9unda kontrolümüz var iste o zmn 37+5olcak bide çatı muanesi yaptirdinizmi hic daha once bnm ilk gebeligim nasil olcak bilmiyorum

1 Beğeni

Bende öyle kaç saat nasıl uyuyorum bilmiyorum ben çatı muayenesi yaptırmadım bilmiyorum ilk gebeligimde cinsiyeti öğrendikten sonra doğuma gittim hastaneye bidaha kontrollere gitmedim oyuzden bilgim yok

1 Beğeni

Teşekkür ederim son zmanlar nasıl iyi olunursa öyleyiz tüm hazırlıklar tamam bı tek bebişimizi bekliyoruz​:pray:

2 Beğeni

Benimki sanki daha da Assa inmiş gibi hissediyorum azıcık öne doğru egilsem aciyor bide dünden beri ishal var yalancı sancılar da git gide çoğalıyor bakalım ne zaman gelicek siz neler yaşıyorsunuz

Tatlı heyecanlar :smiling_face_with_three_hearts: Sağlıkla gelsin bebiş inşallah :pray::heart:

1 Beğeni