Doğumdan sonra vajina yapısı

Anneler merhaba​:innocent: daha önce doğum yapmadım bu ilk gebeliğim ve normal doğum düşünüyorum doğum sonrası vajinada çok genişleme oluyor mu rahatsız edici şekilde

Bildiğim kadarıyla eğer normal dışı genişleme olursa içten ve dıştan dikiş atıyolar sanırım @NURAN hanıma öyle yapılmıştı tam hatırlamıyorum ama

Yok bana yapılmadı böyle canım

Yanlış hatırlıyorum o zaman kuzeniminki aklımda kaldı galiba ona içten 2 dıştan iki dikiş atmış doktor sonrada seni ilk ilişkideki haline getirdim çok şanslısın demiş çok gülmüştük

Bana da hem içten hem dıştan dikiş atıldı ama normal dışı genişleme olduğu için değildi canım. Önlem amaçlı atılmıştı

Makata kadar bi kesik atiliyor rahmin toparlanması 4-6 haftayi buluyor Benim ikinci doğumumda oglum tirnaklari ile yirtarak cikmis dr bile şaşırtmıştı 3 kat dikis atilip toplam 20-25 dikis atılmıştı dr hatta genc kiz gibi oldun demişti :rofl:

:joy::joy::joy: abooo tırnaklarıyla açmış

Biz buralara tırnaklarımızla kazıyarak doğduk demiş resmen​:sweat_smile:

Ahahah çok güldüm buna :rofl:

Aynen oyle valla yaramazlikla hala çektiriyor maşallah :rofl:

O değilde normal doğum yapacakken aniden sezeryana alındım ve vajinada aşırı ağrım oluyor yanma gibi yaşayan oldu mu çok mu ıkındırdılar ya da catı muayenesı yaptılar ondan öo acaba dıyorum ??? @all

Onu doktoruna bi danis canim biz ne dersek yanlis olur

Sondayı taktıkları yer acıyor tam neresı bıelmedım gerizekalı stajyer 3 kez yanlıs yere sokmus ebe derken duydum ama o an acıdan bısey dıyemedım…

Tahris etmis olabilir canim gecikmeden bi muayene ol bence Allah korusun intihab vb kapar bi gözük ve anlat

Bana icten ve distan yaptilar

Esnek bir yapıya sahip olduğu için bence olumsuzluk olmaz