Doğumdan sonra ped

Doğumdan sonra , utandım soramadım kimseye size sorayım 40 gün. Boyunca hep kanamali mi geciyir ve normal ped disinca lohusa pedi gördüm bundan mi almak gerekli .ne kadar almalim bide bedenleri var normal çamaşır olaraak ben m beden giyiyorum .oda mi aynı bedene tekabül eder .yardımcı olur musunuz. … Bide son olarak doğum baslarbaslamz kan mi geliyor

1 Beğeni

Depend kulot bez kullandım 9 adet vardı bana yetti ama kiminin kanaması yoğun gelebiliyor 2 paket alın isyerseniz ne olur ne olmaz diye kanamam 9,10 gün falan sürdü ilk hün adet kanamsı gibi yoğundu 3. Günden sonra azaldı doğum başlar başlamaz lekelenme tarzı hafif yogun kan grlmişti benden suyla beraber

1 Beğeni

Depend hayat kurtarıyor ilk günler ped işe yaramıyor 3 yada 4 günden sonra azalmıştı benim ped kullanmaya başlamıştım ama ilk günler imkanı yok tutmaz çok yoğun oluyor çünkü

1 Beğeni

20 gün süren de var benim 65 gün sürdü. Hep ilk günkü kadar yoğun gelmiyor giderek azalıyor. Normal çamaşır bedeninde alabilirsin

Ben sezeryan olmuştum tam tamına 40gun kanamam oldu 8ay da adet olmadım üstüne. İlk günler arkadaşların dediği gibi yoğundu sezeryanlı olduğum için depend beni de ayrıca kurtarmıştı ama kaç beden aldım inanın hatırlamıyorum. :roll_eyes:

Lohusalık boyunca kanama sürüp sürmemesi kişiye bağlı bir durum. İlk doğumumda doğumdan sonra 10 gün içinde kanamam bitmişti ama ikinci doğumumda 35. gün bitti

İlk 10 gün lohusa pedi kullandım ben. Çok yoğun geliyordu kanama. Sonra normal pede döndüm. Lohusa pedini de doğumda kilo aldığım için normal S-M giymeme rağmen L almıştım, bence siz de öyle yapın. Sıkmaz en azından

Normal doğumda doğumhaneye girip de doğum başladığı an kan gelir