Merhaba
Doğumdan sonra ayaklarımda ödem oldu
Hamilelikte odemi tatmayıp doğumdan sonra olmasi uzuyor.
Sizin bir öneriniz var mı
Bolca su içip hareket etmelisin. Masaj da ödemleri dağıtmak için iyi bir yöntem
Hamilelik döneminde cok fazla odemim olmamisti hatta nerdeyse hic olmadi diyebilirim ama dogumdan sonra felaket odemim oldu ellerim ayaklarim sis cok fazla su içiyorum ama anlamadim bu ödem gecici mi yoksa benim bir seyler yapmam gerekiyor mu
Evin içinde yürüyebilirsin canım. Geçici elbette Masajla dağıtabilirsiniz ödemi
Benim de aynısı oldu. Normalmiş. Davul gibiydi. Şimdi şimdi geçmeye başladı. Ayaklarını sağa sola oynat döndür.
@NURAN Masaji bir deneyim olmazsa teşekkür ederim
@Cansu Iyi bari geçmesine sevindim arkadaşım hareket ettireyim biraz ayaklarimi ben de
Dogumdan sonra ödem olması Artan su tuketimi ile damarlardaki sıvı miktarı artar buda genişlemeye yol açar arkadaşım.
Genişlemenin miktarı artan sıvı hacmini tamamen karşilayamadıgı icin fazla sıvı dokuların arasındaki hücrelerde birikir. Bu durumdada ödem oluşuyor.
Bende şimdi elim ve ayagımda odem var sanki balon gibi şişdi el ayagım. @Giz9435
Doğum esnasında verilen ilaçların yan etkisiymiş korkma arkadaşım bol bol sıvı alımına devam
Ben de hamilelikte olmamisti simdi olunca bi sasirdim ayni sekilde balon gibi su icmeye devam @Sevane18
Iyi bari canim bayagii bi antibiyotik kas gevsetici vs vurdular onlarin etkisi sanirim