Doğumdan sonra karın

Kızlar doğumdan sonra karın sarkık olarak kalıyor mu yoksa toparlanıp eski haline dönüyor mu ilk doğumdan sonra

1 Beğeni

Doğumdan sonra karın kendini toplamaya başlar. İyileşme sürecinden sonra egzersiz ile desteklersen eski haline birebir döner.

2 Beğeni

Doğumdan sonra anne ne kadar dinlenirse o kadar çabuk toparlaniyor rahim de buna bağlı karın da. Tabi doktorunuza danışıp korse vs de kullanabilirsiniz.

3 Beğeni

İlk doğumdan sonra yememe dikkat edince göbeğim gitmişti

2 Beğeni

Annemin tecrübesinden faydalanacam ben doğumdan sonra inşallah, Göbeği çok sıkı olmayacak şekilde sar diyor korse ve benzeri dar giyim olabilir

2 Beğeni

Eğer çatlağın yoksa önceki haline dönüyor korkma. Ama benim gibi çatır çatır çatlarsan ve eski halinden kastın buysa üzgünüm o göze batan görüntü gitse bile bir iz kalıyor. İlk doğum yaptığımda ve hala kilomun büyük kısmı benimleyken özgüvenim çok sarsıldı. Bir kadın olarak kendimi hiç çekici görmüyordum ve hep örtme derdindeydim. Ama eski kilomun da altına düşünce eski kıyafetlerim bol gelmeye başlayınca özgüvenim de tekrar yerine geldi :smiling_face_with_tear: Çatlak benim zaten beklediğim birşeydi annemden sebep. Ama çok seviyorum her bir izi :heart:

1 Beğeni

Bende kaldı ya :neutral_face:

Benimde öyle :sleepy:çatlağımda çok

1 Beğeni

Sağlık olsun :smiling_face:

1 Beğeni

Biliyormusun rabbim kadının vücudunu bilerek o hale getiriyormuş doğumdan sonra. Sebep: erkeğin karısına olan sevgisini test etmek içinmiş.

Ki kadının kendisini mi seviyor yoksa başka sebep içinmi.

Eşimin yanında hep sesli dinletiyorum bu videoyu :sweat_smile::sweat_smile:zaten benim için fark etmez ki diyor oda

2 Beğeni

Ahhaha bu iyiydi :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Eskiler dermişki ışığı kapatınca hepsi aynı bunu geçen anneme çatlaklarımdan bahsederken duyudum​:joy::joy::joy:

Annemde bazen öyle der,ışık kapanınca göz gözü görmez dert etme kızım der​:sweat_smile:

Haklı tabi