Doğumdan sonra depend kullanan var mı?

Kızlar selaaammmm bayadir konu açmıyordum depend kullanan oldu mu doğum çantasına aldım da iş görür mü emin olamadım :thinking: Ay bir de bebiş kıyafetleri yıkatınca çok çeker mi atıyorum 0-3 ay aldıklarım hiç olmaz durumu yaşar mıyım :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Depend kullanmadım canım bende daha düşünüyorum kıyafette düşük ayarda yıka bence önce narin elde yıkama ayarinda vs

Yıkama şöyle dursun onun derdi kurutucu kullanilabilinirmi aslinda :rofl::sunglasses::sunglasses:konusmustuk bunu bebek programi var kurutucuda ona atarim diyodu enson :rofl::rofl:

Kız bı de yikatcaz mi eyvaaah :joy::joy:

Direk parçalanır :face_holding_back_tears:

Yikatcazmi derken makineye atcaz 30derecede yikancak iste

1 Beğeni

Depeend kullandım ben açıkçası iyiki de hastane çantama koymuşum ilk günler kanamam çoktu kurtarıcı oldu benim için 10 lü satılıyordu ben e bebekten almıştım bence çantalara eklemekte fayda var. Bebek kıyafetleri içinde makinalarda hassas programı var orda düşük ayarda yikayabilirisiniz hiç birşey olmaz

2 Beğeni

Kuzu dependi yikamican zeynoş :joy:

2 Beğeni

Daha önceki doğumumda depend kullandım, bu doğumum içinde şimdiden aldım koydum çantama. Büyük kolaylık :innocent:

2 Beğeni

Ben aldığım tüm kıyafetleri yıkadım bacım kaliteli ise çekme yapmıyor ama dandikse biraz çekiyor çekme durumu kalitesine ve senin yıkama şekline bağlı uygun kumaşa uygun derece ve sıcaklık olmalı her kıyafet için

Depend kullandım büyük kolaylık

1 Beğeni

Ay süpersin bende kullanıp kullanmamak konusunda çok ikilemde kaldım ya

Kız kafa gitti dhdhshjs

2 Beğeni

Ya kuzu 20 derece yarım saat 15 dk bı program olur diye düşünüyorum

Ay süper o zaman

Kız tamam ayiktim jdjsjsj

Kizlar depend konusu acilmisken benim yasadigim ulkede bu sekilde hasta bezi var depend in sihirli çırtlı çırtlıymış simdi kilot gibi giyilen pedlerden mi alsam yoksa bu dependlerden mi alsam kararsiz kaldim napayim sizce?

Kuşum ne kadar kaldı doğumuna uzun zaman oldu görüşmeyeli bir de ayrıca külot bez olan tarzından al bunlardan alma

1 Beğeni

Ben bundan. Koydum çantama

2 Beğeni

20ye 600 devirde yadım saat yıkadım bende hiç çekme vs olmadı içiniz rahat olsun :smile: