Doğumdan Sonra Bebeğin Kime Verileceği

Doğumdan sonra bebeğiniz ilk kime verilsin istiyorsunuz ?

Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu hiç ?

Ben ilk doğumumda doğumhaneden çıkmadan önce benden önce bebeği götürdüler ve ben hemşireyi tembihlemiştim 'İlk babasına verin lütfen ’ diye. Benden sonra ilk eşim kucağına aldı yani :blush: Eşimle de bu konuyu önden konuşmuştuk zaten, o da aynı fikirdeydi benimle :blush: İnşallah bu bebişi de ilk ablasının kucağına vermeyi düşünüyoruz. Bak gözlerim doldu şimdi o anı düşününce :smiling_face_with_tear:

4 Beğeni

inşaAllah Allah nasip eder hepimize​:pray: bu sevinci.Ben de benden sonra eşime verilmesini isterim tabii​:blush:

2 Beğeni

Ben de babaya verilsin istiyorum ama daha önce bu konuyu konuşmadık
Keşke bebek de anne ile birlikte gelse
Ya bebeğimi önce babası yakalayamazsa

2 Beğeni

eşini tembihle sen evdeyken o kucağına alsın ilk

2 Beğeni

@Cansu İşte ben annem, babam, kayınvalidem ya da kayınpederim almasın hemen diye hemşirenin de eşimin de başının etini yedim :joy::joy::joy: Çok şükür istediğim gibi oldu :grin:

1 Beğeni

Herkes çocuğun üstune atlar. Bir de bebeğin dibine girip bakiyorlar sanki uzaktan bakinca göremiyorlar :rofl:

1 Beğeni

Hiç sevmem dibine kadar girip bakanları. Sanki bebeğim onların nefeslerinde boğuluyormuş gibi hissederim :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah :pray:
Hic dusunmemisdim kafa karışıklıgından.
Bende isterim benden sora babasi alsin inşallah.:innocent::pray:

2 Beğeni

ufacık minnak uzaktan onun için göremiyolar galiba​:rofl:

1 Beğeni

Oyyy kardeşine verilecekse olur tabi ki :smiling_face_with_three_hearts:
Ama benim bebiş kesinlikle babasına verilmeli, başka bir fikir hiç aklımdan bile geçmemişti. Eşim doğuma girerse zaten bebişimizi ilk kucaklayan o olacak ama dışarda olurlarsa bile başka bir ihtimal olacağını düşünmüyorum. Olmamalı:joy:

2 Beğeni

Eşime verilsin tabiki

2 Beğeni

@duygugillerdenbiri Evet, bu kez ilk ablası alacak kucağına bakalım :grin::star_struck:

1 Beğeni

Onun için de çok kıymetli olur, çok güzel bir anı:pleading_face: ağlamıyorum gözüme hamilelik hormonu kaçtı :pleading_face:

2 Beğeni

@duygugillerdenbiri Yaaa kıyamam sana :smiling_face_with_tear: Ahh biz hamişler, gözümüze hamilelik hormonu kaçırtacak bir şey buluyoruz illa ki :joy::joy::joy: O anın fotoğrafını çekip buraya da atacağım elbette. Burdaki dostlarımla paylaşmazsam olmaz :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayyy kesinlikle, heyecanla bekliyoruz o günleri :pleading_face::heart:

1 Beğeni