Doğumdan korkanlar

Doğumdan korkanlar varmı

4 Beğeni

ben korkuyorum ilk gebeligim nasil bi aci sanciyla karsilicam bilmiyorum

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun canim :smiling_face_with_three_hearts:

Herşeyin bir zorluğu var buda buzim icin çok zor gözüküyor korkutucu geliyor ama hiç korkulacak bir şey yok stres yapmayın hep bebeğinizin kucağınıza verildiğini hayal edin hele onu kucağına alıp kokusunu çektin mi bütün çektiğin acıları iyiki çekmişim diyorsun :two_hearts: evet canın yanıyor ama doğru nefes doğru ıkınma ile her şey kolay canlar benim 3 doğumum olacak ben bile biraz korkmuyor değilim ama adapte olmaya çalışıyorum kendimi korkuya kaptirmiyorum :hugs: Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz güzel bir doğum geçiririz​:palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3:

4 Beğeni

Ben korkmuyorum bedenime güveniyorum sonuçta onu olusturup taşıyıp dokuz ay boyunca büyütecek donanıma sahip olduğuna göre doğuracak donanıma da sahip.Konuyla ilgili kitaplar okuyorum doğal bir olay denizatı hariç her canlının dişisi yaşıyor hamileliği doğumu :smile:kendinizi nasıl hazırlarsaniz öyle ilerler.summe sebile yeserahu kolay doğum için zikir.her an geçicidir bebeğinizi kucağınıza aldığınız anla meşgul edin zihninizi olur gider Allah in izniyle benim de ilk gebeliğim :cherry_blossom:

3 Beğeni

Normal doğumdan asla korkmuyorum, sezaryen doğum beni acayip derecede korkutuyor

3 Beğeni

Beni de kesinlikle

1 Beğeni

Ben doğum yaklaştığı dönemler de korkmaya başlamıştım doğuma girdiğim gün korku falan kalmamıştı ama :innocent:

1 Beğeni

Hoşbuldum teşekkür ederim benim çok yakınım hamileyken vefat etti korkularım bu yüzden sürekli aileme flnda diyorum ölürsem çocuğuma iyi bakın diye iyice bunları düşünmeye başladım bakalım nasıl olcak Allah’ım sağ saglim hepimizin evladini kucağımıza almayı nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts::upside_down_face:

3 Beğeni

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :pensive:

Böyle şeyleri kafaya takma o psikolojiyi beynin yer eder unut güzel şeyler düşün olur mu bol bol dua et​:pensive::palms_up_together:t3::heart:

1 Beğeni

Amin inşallah güzel şeyler düşünmeye çalışıcam bol bol dua edicem çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba, hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Tam olarak sizi korkutan durum nedir ? :blush:

Bende nasip olursa normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum​:joy::joy:

1 Beğeni

2 normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum ki her doğum gibi normal doğumun da zorlukları var elbette ama bebeğinin o kendi gücüyle geldiği anı görmek gerçekten çekilen tüm acıya değiyor. Bir de ben her iki doğumumda da anestezi, uyuşturma vs istemedim. Tamamen normal doğum yaptım. Kendinize ve bebeğinize inandıktan sonra herşey kendiliğinden kolaylaşıyor zaten :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İşte ben kendime inanmıyorum​:joy::joy::joy::joy:ya gücüm yetmezse diyorum​:face_holding_back_tears::woman_facepalming:

1 Beğeni

Merhaba @Sudenaz hoşgeldiniz :heart_hands::bouquet:

1 Beğeni

Benimde ilk doğumum olacak sezeryandan daha çok korkuyorum. Normal doğum istiyorum ama çok tedirginim. Umarım her şey yolunda gider hepimiz için :heart: kucağıma verdikleri anı düşünüp duruyorum mucize bir şey :heart_eyes:

Rica ederim canım :two_hearts:

Pozitif düşünün ki güzel olsun :wink:

1 Beğeni

Her normal doğumda Altan dikiş atılıyor mu tek korkum bu,kulak asamam gerek ama enfeksiyon kapan oluyormuş

2 Beğeni