Kizlar 26+1 olduk doğuma az kaldı ve ben çok korkuyorum panik atak hastalığımda var napcam bilmiyorum doğumu düşündükçe kalbim yerinden cikcak gibi atiyo
Eminimki korkmayan anne adayı yoktur bacım Allah yardımcımız olsun
Valla napcaz bilmiyorim
Kendini strese koyma daha yolun uzun bana doğum aninda sakinleştirici vurdular
Bnde öyle yapcam yoksa korkudan duramam
Doktorunuzla konuşun sakinleştirici birşeyler yapabilir. Bende korkuyordum bol bol dua ettim ameliyata girerken çok şükür o kadar iyi geçti ki ikinci çocuğumu bile yapabilirim diye düşündüm. Ben temmuz ayında yaptım doğumu. Sizin de Allah yardimciniz olsun. Ufak tefek tabiyki ağrı oluyor. Hele ozeldeyseniz ağrı kesicilerle Herşey azaltılıyor. Herşey çabucak geçecek sizde aylar sonra eminim burda başkalarına moral vereceksiniz.
İnşallah kuzum
Zaman gecmiyor ki doğumdan korkayım düsünmuyorum hic dogumu taktik maktik yok bam bam bam oyle de boylede dogacak 27+3
2 doğum yaptım ikisinde de korkmadım ama… sakin kalmayı ve kriz yönetmeyi başardım… ben doğuma gideceğim zaman kaynanam korkudan ve heyecandan eli ayağı dolanmışti
Ahaha bizdede kayın braderim aradigimda korkuyor bisey olsa en yakınımizda arayacagim kisi o hemen panik oluyor
Öylesinin zararı olur faydası değil
Aynen oyle valla ben panik degilim benden cok panik olanlar var benden rahatida kocam sanki 5 cocuk dogurmus masallah herseyi de bilir
Ben doğuma giderken kayınvalidem ocakta yemek unutmuş eve gitti tekrar geldi ben o ara ev supuruyorum bulaşık makinesu falan boşaltıyorum
Esim bastan ben olamam dayanamam dedi Dogumda sadece Annem olucak cok sogukkanlı bi kadın benimde kayinvalidrnin yasi var panik herseye cesaret edemez zaten teklif dahi etmedi annenlerden cabuk gel diyo sadece dogumdan sonra annemlerden eve gectigimdr yardima gelicek
Sen her setini kendin yapmaya magkumsun
Bende 22 haftadayim Allah’ın izniyle her gün ayım günüm gelsede bı an önce doğum yapsam diyorum
Ahaha valla çok memnunum kafam rahat kendim yaparım devlet istiyordum esimde ben yapamam dayanamam edemem deyince özeli dusunmuyorum girer devlete dogurur kucagima alır cıkarım daha once buyuk kucuk ameliyat gecirince kesilmeye bicilmeye agriya aciya artık aşina olduk