Doğumdan çıtkımm

4 günlük zor Bir sürecin ardından doğurdum oğlumu arkadaşlar rabbim geride kalanlara yardım etsin

Oooo gözün aydin hosgelmis minik prens :heart_eyes: saglikli uzun huzurlu mutlu bir ömrü olsun insallah :heart: Agrin sızın var mi nasil hissediyorsun kendini

gözünüz aydın , ALLAH analı babalı büyütsün​:pray::cherry_blossom:

Aminn. Tebrik ederim arkadaşım gozunuz aydın olsun​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun

Gözünüz aydın, geçmiş olsun nasılsınız? Toparlayabildiniz mi kendinizi? Bebiş nasıl​:heart_eyes: Sağlıkla büyüsün inşallah :pray:t4:

Allah analı babalı büyütsün canım

Amin inşallah hepinizden Allah razı olsun çok şükür iyi küvezde bu sabah, sabah ezanıyla doğdu

Hayırlı olsuuunnn :cherry_blossom:

Darısı bana inşallah :pray:

Hayirlı olsun, allah sağlıklı güzel ömür versin 4 gün sancı mı çektini Müsait olursanız dogum hikayenizi okumak isteriz

Allah analı babalı büyütsün. Çok geçmiş olsun :blush:

Doğum hikayeni bekliyoruz o zaman​:two_hearts:

Evet 4 gün sancı çektim hayatımda yaşadığım en kötü günlerimdi heralde sesim çıkmıyordu son zamanda artık ama sonu güzel oldu çok şükür

Suni sancı ile 4 gün mü? Ben de suni sancıya 12 saat dayanabildim hikayenizi çok merak ediyorum

Yok hayır suni sancı değil ben ilkte annemdeydim çpl ağrım vardı eve geldik saat gece 2 civarı falandı birde bir sıvı geldi sarı Bi sıvı ne olur ne olmaz diye gidelim hastaneye meğerse içeriden kanamam ve çok sancım varmış o gece yatış yaptılar gün geçtikçe ağrılarım kat kat artmaya ve açılmalarım olmaya başladı daha 35 inci haftadaydık zaten doğum yaptığım günün son 2 3 saati bende yok herşey silinmiş aklımdan bilinç kapalı neyse sonra bir gece nst ye bağladılar yine gece 3’tü suyum geldi apar topar başıma toplandılar tabi 1 saat doktorun gelmesini bekledim o an çok kötüydü zaten ameliyathaneue girdikten 15 20 dk sonra doğum gerçekleşti çok şükür

Geçmiş olsun benim de zor bir doğumum oldu. Bebek nasıl sen kendini nasıl hissediyorsun :innocent:

Ben biraz daha iyiyim toparlandım ama bebek hala küvezde biz bugün çıkış yapıcaz onun çıkıp çıkmıycağı belli değil

Bebeği bırakıp gitmek daha zor. Güç topla süt sağ bebeğini düşün şimdi dinlenmek icin cabalq bebeğin geleceği gün için güç topla inşallah bebek hemen çıkar allah yardımcınız olsun

Ameliyata girecekmiş

Geçmiş olsun senin ve bebeğin için dua edicem nesi var :pleading_face: