Doğumda çevrenizden beklentileriniz neler

Merhaba, doğumda sevdiklerinizden (aile, eş, dost…) beklentileriniz neler

1 Beğeni

Valla benim gic beklentim yok.cunki hepsinin ne oldugunu biliyorum.annrmler əməliyyat parasın verecek inşallah …bana bakacak inşallah …kayinvalidem falanla kusuz diye,onlar bziden kustu eşim beni seviyor diye…saçma tabi …insan eşini sevmezmi?.sevməsə o ailə olmaz ki…neyse…yani kayinvalidem bakalim bebegimi görməyə gələcəkmi.sonucta oğlunun bebeği sayiliyor daha çok.ve əgər gelmezse,silerim onları.diye düşünüyorum .

2 Beğeni

Benim çok basit beklentilerim var. Sevdiklerim hastaneye çiçek gönderse çok mutlu olurum.
Bebeği görünce ilgilerini benden kesmesinler beni unutmasınlar istiyorum. Çünkü bu dönem beni prenses gibi hissettirdiler.
Eşimden daha özel bir çiçek bekliyorum. Refakat ederken hep yanımda dursun istiyorum. Sırayla bebeğe bakım yapalım istiyorum.
Misafirler geldiğinde beni yalnız bırakmasın. Gerekise eve gelen misafirleri elinzi yıkayın bebeği öpmeyin diye uyarsın.

4 Beğeni

Sizde doğumdan sonra hasatahanede,ilave odamı oluyor?yəni yalnız sizin kaliyorsunuz başqa hasta kalmiyormu?odada

1 Beğeni

Şehir hastanesi ve özel hastane odaları 2 ve tek kişilik olarak bulunuyor.
Özel hastanelerde ziyaretçi kısıtlaması yok istersen eşin sana refakatçi olabiliyor
Şehir hastanesinde sadce kadın olan refakatçi olabilir ve ziyaretçi saatleri var. Eşin yanında çok az süre kalabiliyor hemen servisten çıkmasını istiyorlar.

2 Beğeni

Benim tek beklentim Saygı. Bana, bebeğime, eşime, kararlarımıza, çizgilerimize, kurallarımıza özel alanımıza. Ve tabi ki dua :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Eşimden bana davrandığı gibi bebeğimize de güzel davranmasını bekliyorum
Annemin yardımcı olmasını çünkü ilk gebeliğim ve bilmiyorum ne yapmam gerektiğini
Bebek doğduktan sonra da herkesin yaptığına ve söylediğine dikkat etmesini :blush::palms_up_together:

4 Beğeni

Valla benim de hic beklentim yok. Hatta ne kadar uzak olursa o kdar iyi olur. Esimle de boyle planladik kimseyi istemiyoruz biz hallederiz. Az toparlaninca isteyen buyursun gelsin ama bosa kalabalik etmesinler. Gelecekler ayy doymadi ayy soyle yapmadin ay boyle yap sevdigim insanlardan sogumak istemiyorum. O yuzden bizden uzak olsunlar

4 Beğeni

Bende çok bi beklentim yok sadece annemin yanımda olup bana destek olmasını çok istiyorum ama ben doğum yaptığımda annemde 4 aylık hamile oluyo ona da eziyet olsun istemiyorum

2 Beğeni

Aa anne kız hamile misiniz :face_holding_back_tears:

3 Beğeni

Zaten lohusayken kafa hić misafir kaldırmıyor. Kimse gelmesin diye dua ediyorsun :rofl::rofl:

2 Beğeni

Evet öyle oldu benim annemle babam daha küçük yaşları ben erken evlendim annem daha 33 yaşında onlarda dikkat etmemişler olmuş bi de bi kardeşim vefat etmişti ondan dolayı bi tane daha çok istiyolardı

4 Beğeni

Hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: sen kaç yaşındasın :innocent:

3 Beğeni

Ay benimde en cok istedigim sevdiğim ve bana deger verenlerin hastaneye veya eve çiçek gondermesi​:see_no_evil:

3 Beğeni

Bende sevdigim arkadaşlarım hastaneye gelsin anam yanimda olsun esim ve çocuklarım baska hic kimseyi istemem eve bile toparlanmadan kimsenin gelmesini istemem bazilari anlayisli ama esimin tarafi o halde bile senden hizmet bekliyor yapmadigin zaman bizi istemiyor bi kalkip önümüze bir sey koymadi diyorlar kendileri yaptiginda dakendi yatti biz hizmet ettik derler o yüzden gel.esinler anam bir de bu sene benim ki ramazanda geliyor annem bile gelmeyebilir

3 Beğeni

İşin zor arkadaşım

2 Beğeni

Her zaman dolabimda hazırlığım oluyor ama o surecte ailemle başbaşa kalmak istiyorum

1 Beğeni

Komik gelecek belki ama hiç bir beklentim yok sadece fikir vermesinler yeterli bazen çıldırır gibi oluyorum yani herkesten ayrı bir ses herkes ayrı bişey söylüyor o yüzden şimdi annem yanımda zaten sağolsun doğumdan sonrada annemlerde 3 gün kalıp evime gelicem nasip olursa

2 Beğeni

Gereksiz tavsiyeler yerine (başına şapka koy aman uztunu ort,bezini degisirken biraz açık kalsın)gibi seyler yerine. Birazcık güven bekliyorum.

Sonuçta anneyiz yaptıkca oğreniyoruz. Bir kere soyleseler tamamda aynı seyi beni gordukleri zaman binkere soylemelerine ne demeli :person_facepalming:

2 Beğeni

@Cansu 20 yaşındayım :two_hearts:

2 Beğeni