Normalde doğum 32 gün vardı bugün doktora gittim 37 haftalık yada 38 haftalık ta doğuma alacaklarmış
Neden 39 da almıyor canım?
Erken mi olucak?
Kan pıhtılaşması var ve bebek başı doğum kanalına doğru gelmiş dedi ama her an doğumun olabilir dedi doktor ama bir sorun çıkmasa 37 veya 38 alacağım seni doğuma dedi şuan 35+3 haftalık gebeyim
Çok korkuyorum başı doğum kanalına girmiş ve aşırı derecede sancım oluyor![]()
Sancılar için bir şey önerdi mi doktor canım.
Bende mart ayında bir kan tahlili vericem bakalım. Kan değerlerim şuan nasıl
bende merak ediyorum.
Son 10 gun
Hayır hiç birşey önermedi
Şafak 170
yüksek riskli gebelik yasiyorum inşallah amniyosentez sonucum temiz cikar rahat rahat doğuma giderim ![]()
İnşallah sonuç temiz çıkar bebeğimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ![]()
Inşallah sonucunuz temiz çıkar![]()
Aaa ayniyiz . Bende 184 gun var![]()
![]()
Amin inşallah sizin de sorunsuz bir doğum olur. Sezeryan mi olacaksin? Benimde ilk gebeligimde 7. Ayda su geldi. Antibiyotik tedavisiyle durdu. Sonra 39 haftaya kadar gittik tekrar suyum geldi. Doğum kanalına girmesine rağmen açılma olmadı. 6 saat civarı savcıdan sonra riske atmamak icin sezeryana aldı devlet hastanesi. Yani dogum nasip kısmet. Hiç korkma. Bebek zamanını bekliyor bence gelmek için. ![]()
Inşallah
size de hayırlı doğumlar dilerim. Sağlıkli sıhhatli kucağınıza alıp büyütmek nasip olsun
hayırlı evlat olsunlar inşallah bütün bebisler
Doktorum bana yüzde 95 normal doğum dedi bebeğin başı doğum kanalına girdi hazırlığını yap dedi biranda doğum olma ihtimali var dedi ama bu iki hafta içinde doğumun baslamasa 37 veya 38 haftada seni doğuma alacağım dedi normal doğumu dedim evet dedi en büyük sorunum kan pıhtılaşmam var ve ayaklarım fazlasıyla şiş ve beyaz kanım çok yüksek ondan dolayı 37 veya 38 haftada doğum olacak dedi
Amin inşallah ![]()
139 gün ![]()
Son 79 gün ![]()
aynıyız ![]()