Günaydın kızlar benim bebiş ne zmn gelcek 38+5 oldu bende ne sancı ne kasılma hiç bir şey aksine enerji patlaması var normal mi bu ben çok sabırsızım ya gelsn istiyorum ![]()
40.haftya kadar yolun var canm hayırlısı olsun inşallah
Saol canım benim
İnsan bir an önce doğsun istiyor ama oda vakti saatini bekliyorum. Sen 39.un sonunda itibaren plates topunda zıpladım, ormana gidip saatlerce yürüdüm. Youtube dan doğumu hızlandırıcı videolardaki aktiviteleri yaptım. Netice tam 41+0 da geldi. Inşallah kolaylıkla alırsnz kucağınıza.
Ayy aynıyız bende aynıyım bi enerjiğim kasılma filan vardı önceden bu hafta hiç yok nst de sancı yok dr pazartesi gel dedi sancım olur belki diye duvarlara kadar mopla sildim yok yerleri sildi egzersiz filan yok 40 görcem sanırım
bende merak ediyordum ben gibi olan varmı diye haftamız bile aynı
Ayy benim eşim de doğum için izin aldı bu gidişle rapor çıkartıp durucaz
ben çok sabırsızım ya hemen gelsın istiyorum ama içimde olmasına da çok alıştm duygularm karışık hem korku hem heycan hepsi bi arada sağlıkla gelsinler inşallah ![]()
Yaa öylemi yalnz değilmişm ozmn benm de Hu hafta tık sancı bişey yok banada pazartesi gel dedi bakalım artik bende sürekli video izliyorum egzersiz yapym ama hiç bir şey yok sağlıkla gelsinler bebişlermz kazasız belasız alırz inşallah kucahımza bişey olursa bana haber ver olurmu![]()
Amin tabi haber edelim birbirimize inşallah
bi an önce kavuşmak istiyorum bende senin gibi sağlıcakla gelsinler ![]()
İnşallah cnm tabi bende haber veririm ![]()
Bende senin gibiyim sancim hiç birseyim olmadı haftalarimi karıştırdı doktor başka hastaneye gittim suyu azalmış bebegin dedi acil sezeryana aldı 41 haftalıkda kavuştum oğluma sanciniz yoksa sık sık gidin kontrol ettirin
Bende pazartesi gitiğimde suyu azalmıs dedi ama hiç sancım falan yok arada ağrı oluyor sadece okdr yani halay çekerim o derece enerji patlaması var sjsjsj salı günü tekrar kontröle gel dedi bakalım kazasız belasız bende alırım inşallah kucahıma
Ben doğurdum canım
Bende 36 da çok ağrım vardı şimdi 38 en gireceğim hiç ağrı belirti yok sanki doğrulayacak gibi hissediyorum hfgfj
Yaa maşallah ![]()
gözün aydın yaşı uzun olsun canım yeni gördüm bende hala bişey yok bakalım bekliyorum normal doğummuydu nasıl belirtilerin oldu vaktin varsa yada olunca anlat çok sevindim ![]()
Ay vala korkutmak istemiyorum Seni ya normal doğum oldu ama canımdan da can gitti neyse detya girmicem sana da az kaldı ama belirtileri şöyle söyliyim benim dün gece 3 40 civarlarında suyum geldi başta hiç anlamadım böyle ama sızıntıyı hissediyorum yani sonra kalktm lavobaya gitim iç çamaşırn orta kısmı komple ıslanmştı emin olmak için başka iç çamaşırı giydm yine şu akmaya başladı sonra kanka karısık akıntı nişan yani eşi uyandrdm ama gram sancım yok hastaneye geldk yatış yaptılar açılmam 1 santimdi sancıda yoktu ama suyumda gelmşti suni sancı verdiler ama az bişey biraz oldu sancım ona rahmen yarım santim tek olmuştu yani 1 2 gibi sadece Altan ilaç verdiler 4 buçuk gibi ondan sonra başladı sancılarm 10 gibi cıakrdlar ilacı baktılar 4 santm çok yavaş ileelydu sonra benm kendi sancılarm başladı bundan sonrasını anlatmym vala ama bildiğim bişey var kucahıma aldğm gibi herşey son buldu vala Rabbim sanada güç kuvvet versin sağlıklı bir şekilde kucahına alırsn
Amin canım olsun kurtulmuşsun ya sağlıklıca kavuşmuşsun önemli olan o tekrardan gözün aydın yaşı uzun olsun bol bol öp kokla bebişi
yazdığın vakit ayırdığın içinde teşekkür ederim bende hala bişey yok beklicez diyor bekliyorum bakalım sen gibi en kısa sürede banada yazmak nasip olur inşallah sağlıcakla gelsin çekeceğim acıyı filan hiç düşünmüyorum şuan bian önce kavuşmak istiyorum ![]()
![]()
Amin inşallah canım benim allah razı olsun sende tek avazda kurtulursun inşallah kucagına alırsın inşallah kendine dikkat et banada haber ver olurmu ![]()
Amin teşekkür ederim
ederim tabiki duaların içinde çok teşekkür ederim ![]()
![]()
41 haftada doguran da var merak etme bebiş tembel demekki
darısı başıma
Canım bende gece 2 buçukta doğum yaptım ama benim baya zordu normal doğum yaptım ama şükür sorun olmadı kendi açılmam var 5 cm ile gittim 6 saat suni sanvı sonrası doğurdum şükür suni sanvı felaket bişeymiş ama açılmam yavaş ilerledi sadece oda benden kaynaklı acıya dayanamadığım için yürüyemedim olduğum yerde bağırıyordum ama dikişsiz oldu