E devlet cocuk ekle yaziyor giris yaptiktan sonra uygulamaya
Nasıl yapılıyor illa annenin e devletimi olması şart başvuru nasıl yaptınız söylerseniz sevinirim
Basvuruyu bizde baba yapti
Babaya yattımı
Ben gittim yatmamış dedi bana sinirlerim tepemde
Olmuyo e devlette çocuk kaydınız bulunmamaktadır diyo iki tane çocugum var nasıl kaydı yok
Baba basvuru yapti bana yatti para decam ediyor yaziyor hala ama yatmis dün aldim iste
Yani nedemek istiyor degerlendiriliyor derken
Bende devam ediyor yaziyordu iste bilmiyorum ki senin neden öyle yanlışmı basvuruldu acaba
Bende bugun gittim para yatmiş bendede devam ediyor yaziyordu sonra fiyat açiklandi dedi mesaj felanda gelmedi 1500tl aldim 2.cocuk bence bankaya gidip bi sorun
Birsey sorabilir miyim 2 çocuk için her ay 1500 mi alacaksınız bende 3 hamileyim tek seferlik mi alicam acaba yoksa her ay mi 5 bin alicam
Bende fıyat açıklandı yazıyor ve bankaya gittim yatmamış para
Doğumuma az kaldı canım nasıl başvuru yapmam gerekiyor doğumdan sonra mi yapayım
Aa ben de 7 Mayıstan beri başvuru yaptım sürekli devam ediyor yazıyor siz nasıl anladınız para yattığını
@Muge07 Benim de ilk çocuğum e devletten başvuru yaptım ama yatmış mi ya da yatacak mi nasıl anlayacam
Başvuru nasıl yapılıyor biz daha 35.haftadayiz ama nasıl başvurulur bilmiyorum, siz başvurduysanız bizi de bilgilendirirmisiniz
E devletten başvuruluyor canım
Doğumdan sonra başvuru yapila biliyor diye biliyorum bebeğin bilgileriyle