Doğum yaptımmm

korkmayın lütfen. her şey zihinde bitiyor benim çok az kaldı ama o anın güzelliğine odaklanmaya çalışın. çünkü minik bir yavru alacaksınız kucağınıza. sakin kalmaya calisin . her şey yoluna girecek​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Ben normal dogumdan cok korkuyorum ve hic bir sey hisetmek istemiyorum sezeryan da da igne cok agirtiyorlar dediler cevapladiginiz icin teşekkür ederim rabbim bebeginizi bagislasin

1 Beğeni

Canım hayırlı olsun .belden uyusturmali sezeryanda belden yapılan iğne beni çok korkutuyor nasıldı bı sorun yaşadın mı

Hayır belden ilgili bir sorun yaşamadım korkma hic korkulacak bir şey yok inan

İğneyi belden yaparken ağrı sızı acı hisetmedin mi elektirik çarpması gibi

Tabikide hayır hic hissetmedim

Sontayi makasami cikiosun takarlarken en çok merak ettiğim onsanirim korkulu ruyam

1 Beğeni

Uyusturuyorlar mi acaba

Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi insllah saglklla büyütün gözünüz aydın :pray:

1 Beğeni

Igneyi ben hic hissetmedim bende ondan cok korkuyordum hatta agladim bile ama hissetmedim zaten biri sana durman icin yardimci oluyor benim ilk gebeligim olmasina ragmen rahattim biraz benimkisi aniden oldu kontrol diye gittim bebegimi kucagima aldim hepsi bu kadar kendinizi korkutmayin ama bana sakinleştirici de yaptilar biraz ameliyatta uyumuştum sonunda uyandım

Sonda sen uyuştuktan sonra takiyorlar ama cikartirken bacaklarının uyusmasi gectikten sonra ilk yürüyeceğin zaman cikartiyorlar ozamanda hafif yanma hissi oluyo sadece bu kadar baskada bisey yok

Bende ondan çok korkuyorum benim yengeme o iğneyi yapamamislardi o sebeble çok korkuyorum bende .

1 Beğeni

Yeni gördüm paylaşımınizi hayırlı olsun dogumunuz. Bebiş büyümüştür bile. Sezaryen spinal mi oldunuz genel anestezi ile mi oldunuz acaba?