Doğum yaptım darısı sizin başa

Kızlar bugün sezeryan ile doğum yaptım ama çok zor bı amaliyat oldu çok kötü idi :sob:ama olsun bitaraftanda kızıma sağ sağlim kavuştum :heart:

9 Beğeni

Allah şifalar versin çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyüsün inşallah Allah sizi korusun​:smiling_face_with_three_hearts::heart:

Hayırlısı olsun geçmiş olsun tez zamanda toparlanirsin inşallah

Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun canim çok zorluklar çekmişsin ama karşılığında minik prenses kucağında :palms_up_together:t3::lotus:

Rabbim analı babali büyütsün inşallah.Gözünüz aydın olsun.:two_hearts:

Hayırlı olsun sağlıklı güzel ömürü olsun :bouquet:

Bereketi bol, seveni bol olsun.Hayatında büyük sevinçlerine şahit olmanız dileğiyle. Ben de büyük bir hevesle miniğimi bekliyorum.:cherry_blossom:🩷

Gelmiş geçmiş olsun sonu güzel oldu ya ne mutlu​:smiling_face::smiling_face:Allah sağlık sıhhat versin ikinize de, lohusalığınız da güzel geçsin :hibiscus:

Hayirli olsun rabbim anali babali saglikla buyutsun hayirli evlat olsun insallah​:purple_heart: geçmis olsun size de​:four_leaf_clover:

Çok geçmiş olsun ve aynı zamanda da hayırlı uğurlu olsun :ribbon:

Sağlıkla ve huzurla büyüsün inşallah bebiş :heart_eyes::heart::partying_face::smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı uğurlu olsun​:smiling_face:

Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :palms_up_together::palms_up_together::cherry_blossom: