Dogum yapmamış anneler 40+4 slm🤰

Ben gibi daha doğum yapmamış annişler var mı bizim kizçenin gelmeye niyeti yok daha :grinning::face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Bizim oglaninda yoktuda beni zorla dogurttular :rofl: 39+4 te yatis verdiler

3 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin ben de heyecanlandım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Cuma günü kadar gelmese bizede yatış yapcaklar.Suni sancı veriyorlar işte nasıl rahat oldumu peki her insan bünyesi farklıdır.:pensive:

Ben, @FidanUğur suni sancı aldık öyle anlattıkları gibi çok korkutucu değil sancı geldiği sırada nefes egzersizi yaparak acıyı yönetebiliyorsunuz

2 Beğeni

Evet her insanin bunyesi farklidir :slight_smile: benim deneyimim kötü olduğu için bisey demek istemiyorum sizinki iyi olabilir

1 Beğeni

3 gün aralıksız verildiğinde yönetemiyorsun.

1 Beğeni

Ben de çok geç doğmuşum. annem hep sen 10 aylık doğdun zaten o zamandan belliydi rahatligin diyor . Hicbirsey için acele etmem​:rofl:

@Cansu Ve ben suni sancı aldık evet ikimizde.Söylenenler kadar acı çekmediğimizide söyledik her zaman.Doktoru dinleme ve doğru nefes alma bu kadar.:smiling_face:

Nazlı bir bebek olacak sanki bu :heart_eyes:

1 Beğeni

Benim oglan 41 buldu sonra geldi pasa

2 Beğeni

39+4 de benim kızce be yaptıysam yok gelmiyor gece güzel sancı çektiriyor sabah hiç bişeyim yok. O ağrıyla hastaneye gitsem başıma ne geleceği biliyorum 2 3 kez nst çekecek serum takacak sabah olacak ağrım geçecek yalancı sancı diye gönderecek( yaşadım) o yüzden gitmiyorum bekliyorum öyle :smile:

4 Beğeni