Ben gibi daha doğum yapmamış annişler var mı bizim kizçenin gelmeye niyeti yok daha
Bizim oglaninda yoktuda beni zorla dogurttular 39+4 te yatis verdiler
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin ben de heyecanlandım
Cuma günü kadar gelmese bizede yatış yapcaklar.Suni sancı veriyorlar işte nasıl rahat oldumu peki her insan bünyesi farklıdır.
Ben, @FidanUğur suni sancı aldık öyle anlattıkları gibi çok korkutucu değil sancı geldiği sırada nefes egzersizi yaparak acıyı yönetebiliyorsunuz
Evet her insanin bunyesi farklidir benim deneyimim kötü olduğu için bisey demek istemiyorum sizinki iyi olabilir
3 gün aralıksız verildiğinde yönetemiyorsun.
Ben de çok geç doğmuşum. annem hep sen 10 aylık doğdun zaten o zamandan belliydi rahatligin diyor . Hicbirsey için acele etmem
@Cansu Ve ben suni sancı aldık evet ikimizde.Söylenenler kadar acı çekmediğimizide söyledik her zaman.Doktoru dinleme ve doğru nefes alma bu kadar.
Nazlı bir bebek olacak sanki bu
Benim oglan 41 buldu sonra geldi pasa
39+4 de benim kızce be yaptıysam yok gelmiyor gece güzel sancı çektiriyor sabah hiç bişeyim yok. O ağrıyla hastaneye gitsem başıma ne geleceği biliyorum 2 3 kez nst çekecek serum takacak sabah olacak ağrım geçecek yalancı sancı diye gönderecek( yaşadım) o yüzden gitmiyorum bekliyorum öyle