Doğum yapan ANNELER😅

Şimdi kızlar doğum yapalı 68 gün oldu. 40 gün e kadar nerede ise her gün azar azar kanama oldu. Olmadığı günler nadirdir. 40 ımız çıktı yine hafif hafif lekenlenme tarzı silik şekilde kanamalar oldu 15 gün fln. Doktora gittim işte baktı sıkıntı yok dedi. Hafif Enfeksiyon var dedi ama tahlil yapmadan fitil verdi. Kullandım 2 hafta oldu. Dünde yine kanama oldu sonra silim tarzda geldi başka yok. İlk doğumumda 40 dedi mi bitti idi bunda uzadı da uzadı. Yaşayan var mı? İlkinde özel de olmuştum doktor doğurtturmuştu ve Rahmi temizleyip dikişi atıp bitirmişti sonrasında alttan kontrol ne olmadı hiç. Bunda devlette ebeler doğurttu ve öncesi rahim inmemiş mi dönmemişmi anlamadim birşeyler yaptı sonra sürekli açıklığa baktılar sonrası dikiş Faslı taburcu olana kdar da kanama fazla olduğu için kontrol edildim yani anlamadım adet de değil çünkü devami gelemeyen kanama. Özür mü sayılıyor sayılmıyor mu bilemedim… @admin kimse cevaplanmamış senin bu konu hakkında bilgin var mi?

İstihaza deniliyor canım 40 geçtikten sonra gelen kan artık özür sayılıyor eğer namaz kiliyorsaniz her vakit abdest alicaksaniz ezan bittikten sonra adette de böyle 10 gün tam on günü gevtikten SONRA gelen kanda istihaza kanı deniyor abdest alıp ibadetlerinizi diğer cinsel münasebet oluyor dedigim sadece her vakit abdest almanız gerekli namaz için gusül zaten alıyorsunuz

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: