Doğum yapalı 50 gün oldu

Mesafeni koru canım onlara haddinden fazla değer verirsen afedersin hayatınin içine ederler dua et ayrı yasiyorsunuz

Evet öyle

Biz hep burdayız hiç içine atma gel dertleşelim nasıl olursa olsun burda konuyu biz bize yapınca üyelerin hariç kimse görmez yok dersen özelden mesajlaşabilirsin ama sakın içine atma

Burası zaten bir aile gibi dertlesiyoruz bilgilerimizi aktarıyoruz iyiki kurmuş bu uygulamayı @admin ellerine emeğine sağlık

1 Beğeni

Ben öyle kolay içimi döken biri değilim ama stresten çok uzak kalmak istiyorum ne zaman stres yapsam beden vücut olarak ağrıyo bunun dışında çocuklara bakmak bile zorlanıyorum doğum sürecim zorlu geçti bide ben annemlerde doğum yaptım anne tarafı baba tarafı gelmiş artık gitmez koca evine gibisine dedikodu yaptılar hakkımda konusup durdular Allah’ın izniyle bayramdan sonra gidicem evime

Evet iyiki iyi insanlar var kötü insanlar da Allah’tan bulsun ve eminimki bir çok anne benim gibi vardir

1 Beğeni

Lohasilik döneminde tek başımaydim belki bu yüzden baya yıprandım

1 Beğeni

Anladım canım insanlar neden bu kadar kötü anlamış değilim Rabbim kötü insanlardan hepimizi korusun :palms_up_together:t2: biz her zaman burdayız :heart: