Yeni, değişecek hayatım için korkup endişelenen tek ben miyim sağlıkla gelsin diye dua ediyorum ama korkuyorum da normal mi
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Çok normal korkmanız, hemen hemen her gebe korkuyordur. Siz güzel şeyler düşünün. Evin içinde önce 'ınga’lar olacak, sonra 'agu’lar, sonra 'anne, baba’lar. En önemlisi de sessiz ve hep derli toplu olmayacak ev, yaşanılmış olacak. Bu yönden düşünün siz
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Zor kolay değil ama onun gülüşü kokusu herşeye değiyor tüm yorgunluğunu unutturuyor insana korkulacak hiç birşey yok bence kendine stres yapma
Merhaba @Gglina hoşgeldiniz
İlk bebeğimi kucağıma almak için gün sayıyoruz. Bir yandan da doğum korkusu var. Bu korkuyu yenmek için son haftalarda okunacak dualar, bitkisel çaylar, hurma gibi etkenleri bilmeniz gerekiyor. Ayrıca hem instagramda hemde youtubede doğumu kolaylaştıracak gebe egzersizleri var. Kendinizi hem psikolojik hem de bedensel olarak doğuma hazırlamak için çok eğitimler bunlar. Eminim ki sizde rahatlayacaksınız
Ben en çok dogumdan korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Onun aynisi bende devar bir yandan cok mutluyum bebegimi kucagima alacagim icin bir yandan cok korkuyorum dogumdan
kaç haftalıksınız
20+3 olduk
Bizde 33.haftaya giricez
Masallah rabim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Sizinde inşallah
Tesekur ederim canim insallah
Ben hamileşik sürecinde hiç korkmadım ama doğunca başladı biyütebilirmiyim anne olabilirmiyim diye çok geç oldu düşünmek için ama inanın eğer verdiyse rabbim size her şeyi kaldıracak her şeyin üstesinden gelecek güç te vermiştir sadece kendinizi korkularla değilde onunla nasıl zaman geçireceğinize nasıl emzireceğinize odaklanın sizi mutlu edecek ve bir an önce kucağınıza almak istersiniz
Bende doğumdan çok korkuyordum. On beş dakikada bebeğimin sesini duydum yarım saat içinde de ben ameliyathaneden çıktım. Odaya gittiğim zaman minicik bir melek vardı ve oyle güzel kokuyordu ki öpüp kokladım ve her şeyi unuttum
Haklısınız
Yaa çok güzel yorum teşekkür ederim biraz rahatlattı beni yorumunuz hoşbulduk
Ya teşekkür ederim hoşbuldum
İnşallah hepsini denicem özellikle doğum sonrası olanlar için hazırlık bakayım