Kizlar ben ramazandan sonra doguruyorum ve yaklaştıkça çok korkuyorum yaşayacağim şeylerden psikolojim çok bozulmuş durumda özel eğitim öğretmeniyim ilk defa bu kadar uzun süre calismadim evde olduğum içinde bunaldım doğumda ne yapicam diye düşünüyorum ilk hamileligim çok kötüydü her şeyiyle 6 cmle dogum sancısı çekerken acil sezaryene alındım bana sormadan belime iğne yaptılar keşke uyutsalardi hala bel sırt ağrısı çekiyorum bebek agirlastigi için çok zorlanıyorum ilk hamileligimde çalışıyordum bunda o kadar bitkin dusuyorum ki ağrıdan uyuyamıyorum . 4 yaşında oğlum var onunla her gün etkinlik yapardım oyun oynardım artık bir şey yapamıyorum moralim çok bozuluyor bebek doğduğunda hiç yetemeyecegim galiba tek başımayım yardım edecek kimsem yok psikolojim çok kötü durumda çok kötüyüm
Ahhh kıyamam size
İkinci kızım doğduğunda büyük kızım 4 yaşındaydı ve ben de sizin gibi her gün kızımla etkinlikler yaparken doğumdan sonra dengeyi kuramam diye korkuyordum ama inanın kuruluyor o denge. 3 gün çok zorlu geçti benim için her yönden ama sonrasında eski rutine döndü herşey. Tek bir farkla… Yeni bir üye ile Korkularınız çok doğal ki hamilelikte de çok normal ama ben sizin o dengeyi kurabileceğinize sonuna kadar inanıyorum. Benim de yanımda pek kimse olmadı. Kayınvalidem yanımda bir süre kaldı ama kalmasa daha iyiydi. Yine yalnızdım. Eşim destek oldu biraz. O şekilde ayağa kalktım her yönden. Güzel düşünün ki güzel olsun
Benim eşim çok yoğun tempoda çalışıyor eve geldiğinde zaten kafasi çok dağınık çocuklarla terapiye ihtiyaç duyucam bence