Dogum var, sezaryen olanlar içeri lütfen 🥺

Kızlar sabah sezeryana giriyorum hayırlısı ile sezeryan olanlar bilgi verebilirmi ne kadar sürede ayaklanirim

1 Beğeni

Sezeryandan sonra bol bol yürüyün yatarak iyilesmezsiniz ben ilk gece sürekli yürüdüm sabaha gayet rahatladım 1 2 günde ayaklandim

+Gaz çıkartmak ne kadar bağırsaklar boşalırsa o kadar rahat oluyor şahsen deneyimim bu.

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

15 gün oldu sezeryanla doğum yapalı ağrının üstüne gitmelisin çabuk ayaklanman için saat başı 15 dk yürüyüş yap hafif. Adımlarla bide sıvı beslen ben tam 5.gün de hafif.hafif ayaklanmaya başladım desteksiz biraz olsun yataktan kendim çıkabildim yani demem o ki çok zor bi süreç ama geçiyor ağrına yenik düşmezsen sürekli yatmazsan çabuk iyileşirsin Allah’ın izniyle on beş gün oldu hâlâ ağrım var ama kötü değil o kadar da elhamdülillah geçiyor gidiyor bütün ağrılarda Rabbim sağlık versin de inşallah

Ben ikiz doğumumda ilk gün hiç ayaklanmadım sondayı bile çıkarmamışlardı diğer gün ayaklandım çabuk toparlandım eve yürüyerek gittim desteksiz herkesin farklı bence toparlanması

Peki dikişleriniz acidigi zaman napiyordunuz

1 Beğeni

Ben aynı gece yürüdüm bol bol. Uykum gelmemişti sabaha kadar dinlene dinlene yürüdüm. Ertesi gün desteksiz bir şekilde üstümü değiştirdim saçımı taradım topladım bebeğimi kucakladım emzirdim. Ne kadar direnirsen o kadar iyi senin için kendini korkutma her şey çok güzel olacak

1 Beğeni

Bende desteksiz yürüyorum çok şükür ama bebeğim kuvezde aklım hep onda

1 Beğeni

Acımıyodu o kadar sanırım dikişle de alakalı bu durum beni stajyer dikmedi ve estetik uzmanı lazer yapıştırma yaptı sadece sonlarda ip vardı onuda çıkartmaya gittiğimde hissetmedim bile çok az kesilmişti 16cmdi şuan hiç belli bile olmuyo dikiş yerim devlet hastanesi tavuk diker gibi dikiyor ve öğrensin diye stajyer veya yeni atanmışa diktiriyolar genelde

vardır bunda da bir hayır sabret güzel elifcimm :hugs:

İnşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Devlet hastanesinde mi oldunuz doğum?

Hayır özelde

1 Beğeni

Kaç haftalık iken alındı durumu nasıl :smiling_face_with_three_hearts:

38 haftalık doğdu ama akciğerleri su toplamis kuvezde şuan :pensive:

1 Beğeni

Ultrasonda belli olmuyomu böyle şeyler peki doğunca mı ortaya çıkıyor çok soru soruyorum bende sanırım hakkınızı helal edin benimde 6 gün sonra doğumum var da nasipse…

Sağlıcakla inşallah kavuşun dua edicem sizin adınıza elif ismini koydunuz mu yavrunuzun

Estağfurullah :blush:ama hiç böyle şeyler dönmedi

Allah razı olsun inşallah :palms_up_together: Ömer asaf :blush: sizde sağlıklı bir şekilde kucaginiza alın inşallah :palms_up_together: