Doğum sonrasl banyo

arkadaşlar mesela sezeryan olduk 3 gün hastanede kalmak gerek bu sırada anne yıkana bilir mi? banyoya izin var mı? burda hastane çantasına neler koyulduğu konusunda havlu fln götürmek gerek demiştiniz o yüzden aklıma takıldı , izin var mı yani ameliyyatdan sonra yıkanmaya ?hastanede kaldığın sürede

İlk doğumum sezeryandı şimdi ikinciye hamileyim ilkinde 3 gün yattım hastanede inan o an banyo bile gelmiyor aklına :smiling_face: ama dikişler yeni olduğu için yikanma demişlerdi bana eve gidince de yıkanırsan poşetle falan kapat iyice su almasın demişlerdi

1 Beğeni

İnşaAllah sağlıkla kucağnıza alırsınız​:heart_eyes: ne kadar kapatsam da zor olur yıkanmak o zaman​:zipper_mouth_face: peki ne zaman rahat rahat banyo yapa biliriz?

1 Beğeni

Amiinn hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize ben dikişleri aldırdıktan sonra rahat rahat yapmıştım 1 hafta sonra yani dikişin türüne göre de değişebilir belki estetik dikiş yaparlar dikiş aldirmaya gerek kalmazsa daha erkende toparlayabilirsin

2 Beğeni

şimdi estetik oluyormuş dikişler lazerle diyolar bizde​:joy: lazer dikiş.

Benim ilk hamileliğin üzerinden 10 sene geçti değişmiştir kesin bişeyler :smiling_face: ağrısız sızısız bir doğum olur inşallah :heart_eyes: yakın mı doğum

Elyüz havlusu götürmek gerek yuzunu yikadiginda silmek icin.
Ama hastahanede duş yalan gormedim ben şimdiye kadar.
Anne sezeryan olunca 10 gunlugunde duş ala bilir.
Bebekde annede 10 gunlugunde duş aliyor ikiside.
Ben her yerde boyle gordum digerleri ne diyecek bilmiyorum tabiki.
Sezeryane su kacmasın diye boyle oluyor en cok.
Bazen duş alınca sezeryan yerini biseyle tutup duş alanlar bile var.
Bende inşallah bebisimle 10 gunlugumuzde duş alacagiz inşallah :rose::pray: @Nergiz13

1 Beğeni

Merhaba @ezgi-y hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Ben yaptim hemen ama yaninda biri olsa iyi olur
Bacaklarin anesteziden tutmuyo ve bas donmesi yasiyorsun onlem almak hemsire felan onlem
Almak iyi dir.
Ama gomme banyo olmaz yada havuz

2 Beğeni

@Nergiz13 @Hava

1 Beğeni

Ben hastanede yattim ve durumum farkliydi
Sudumde sorun cikmadi allaha sukur sorun yasamadim.hatta o kadar coktu suratina fiskiriyodu.
Yinede tesekkurler bilgin icin

2 Beğeni

Ebeme sordum tekrar simdi

Bu yaziyi gonderdi

40 günümüZ kaldı 33 hafta olduk bu gün​:smiling_face_with_three_hearts:

Google gibi geldi bana :roll_eyes:.
Yaraya su kacmasın diye , bir seyle tutup duş aliyor anne.
Ne bileyim ben hep 10 gunlugunde duş aldiklarini gordum cevremde falan.
Herkesin kendi tercihi tabiki​:slightly_smiling_face:

Google me bak bakayim bi

Yalanmi konusacam tabiki herkesin kendi tercihi

Kız allah cezani verecek :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:bu hangi dillll

Haliyle hollandaca anlamiycaginiz icin
Tercume yaptim google

Yalan demedim canim,gogle gordugum icin sordum :slightly_smiling_face:ne bileyim tercume etdigini dili anlamiyorum ki

Neyse artik

1 Beğeni

Kalbini kirdiysam ozur dilerim arkadaşım.
Yalnış anladın beni.

1 Beğeni