Merhaba arkadaslar size bir sey danismak istiyorum 2 oğlumdan kalma sakladığım kiyafetler bazanin altinda onlari ne zaman cikarip yikamaya başlasam acaba kacinci hafta başlasam
30 . Haftayla 33. Hafta arası olabilir iyice ağırlaşmadan yap bence sonra çok zor oluyo bende 30 da başlarım diyodum o kadar çok kıyafet vardı ki hepsini yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlayana kadar 33. Hafta oldu
Kızlar bence erken hazırlayın ben şuan 32. Haftadayim ve sancılarım çok fazla her ihtimal karşısında hazır olun bence 28. Haftada badlamak lazım
Bende diyorum yikayip ütüleyip yerlestireyim dolapta ne olacak ki diye dusunuyorum aslinda hepsi yikanip utulenim vakumladim ama beyazlar sararmis onlar cikar inşallah
Çünkü dogum oncesi toptan bir ev temizliği yapmam gerek hepsi birbirine girmesin istiyorum ama kararsiz kaldim
Yap çıksın aradan bende yıkayıp vakumlamistim ama yine bir yıkanmak istiyor ütü.istiyor kolay gelsin sana
30 haftamda yıkayıp ütülemiştim. Kolay gözüksede Ağırlaşınca zor oluyor. Kolay gelsin.
Bebeğin dolabı hazırsa yap aradan çıksın
Inanir misin koyacak yer olmadığı için dolap alamadim ev 2+1 cocuk odam biraz küçük kendi odamdaki aynali makyaj konsolumu bosaltacagim 3 çekmeceli biraz büyüyene kadar idare ondan sonra odaya ozel L dolap yaptirabilirim @Cansu
Ben ağırlaşırım diye 30. Haftada başladım gerçekten de ağırlaştım sağlık problemleri falan derken iyiki o zaman hazırlamışım dedim canım
Ben yavaş-yavaş başlarim cunku birde ben iki hamileligimdede hic durmadim küçükte dogum nişanını gördüğüm gun camlarimi silsim perdeleri yikadim loğusa yatagimi ayarladim ertesi gun aksami hastaneye gidip doğum yaptim hepsi bir olmaz tabi bunda ne olurum bilemem o yüzden hazir olsun bir ev temizliği kalsin büyük oğlum ile onu hallederiz
Olur sen nasıl rahat hissedersen
Bende 30. Haftada başlamıştım yavaş yavaş iki günde yapabildim iyi ki de yapmışım şimdi olsa yapamazdım çantamızı da hazırladım kafam rahat artık beklemedeyiz
- hafta ideal