Doğum sonrası ödem

Kizlar benım hamileykende çdemim vardı ayaklarım şişmişti doğum yapalı 4 gün oldu hala inmedi ayaklarım şişliği limonlu su yapıp içsem bi faydası olur mu veya ne yapabilirim hızla inmesi için

Canım 1 hafta 10 güne şişlik anca iniyor

1 Beğeni

10 gün falan indi benim

1 Beğeni

Benimde oyleydi dogumdan sonra kendiliginden indi

1 Beğeni

Doktorumda 10 gün içinde iner dedi bugün kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum

Yaa gozun aydın dogum yapmıssın sen ALLAH saglık sırhat guzel uzun omurler versın ınsallah darısı basına :pensive::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart::heart::heart_eyes::heart_eyes: Gercı drısı burda dogumu bekleyen herkezın basına ınsallah​:pray:

1 Beğeni

Evet teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: 11 günlük olduk bile Allah isteyen herkeze nasip etsin :relieved:

Benim ayaklar çok şişmişti aşırı doğumdan 3 gün sonra tamamen indi Bilmiyorum demek herkese vücut yapısı farklı iner ama ya kalıcı bir şey değil

Masallah bende dogum yaptım 39 haftada alıcaktı doktor ama 37+1 de aldılar rahatsız oldugum ıcın acıl kotu oldum hastaneye kaldırıldım hemen doguma alındım ama su an cok sukur ıyıyım

Ben de hastaneden berı varıs corabı takıyorum eve geldım 3 günde ındı dun çıkardım corabı inene kadar hıc cıkarmadım