Dogum sonrasi korse tayt

Kizlar dogum sonrari korse tayt falan kullanan oldumu memnun kaldinizmi bi faydasini gordunuz mu onerebilceginiz urun varmi

3 Beğeni

Ben kullandım korse.Hele hele sezeryan olacaksanız çok işinize yarayacak.Korsesiz ayağa kalkmak çoook zor oluyor.

1 Beğeni

Ikinci dogumum benim ilk kizimde cok kilo aldim ve korse kullanmadim ama 2. Bebegimde kullanmak istiyorum dogumdan ne kadar sonra giydin tayti

1 Beğeni

Ben böyle korseden bahs ediyorum bu sezeryandan hemen sonra kullanılan bir korse

3 Beğeni

Ben aldığım da bunan aynen

1 Beğeni

Karnın sarķıklığına fayda oldu mu?

1 Beğeni

Evet korse kullanmazsan yürümek zor oluyor . Korsesiz duş almıştım çok zordu. Ama altdaki fotoda olanı önermiyorum,bendede ondandı ,meme altımı çok eziyordu altdanda vaginamın üstünü eziyordu, bağlanan kısımları.

Omuzlara destekleyeni var onlar daha kullanışlı.

1 Beğeni

Tayt biraz sıkıntılı gibi geliyor bana en iyisi ve kullanisli olanlar :arrow_down:

Bunlar ama hangisini tercih etsem kararsızım ve hangi beden almak gerek

3 Beğeni

Normalde 1 beden küçük tercih edilir ama bilemedim ortadaki kullanışlı gibi en sondaki var bende yatıp kalkmak zor oldu. İlk 40 gün terleme vs olacaği için tayt tercih edilmiyor.

1 Beğeni

Alt fotodakinden hastanede kız giymişti çok rahat yürüyordu. Ben ondan bulamamıştım eczaneden. Keşke bula bilseydim demiştim. Korse sık olursa daha iyi oluyor yaranın sallanmasına müsade etmiyor.

Benim dogum normal olacak eğer bir aksilik olmazsa tabi en sondaki rahat degil diyorsun yani ben hic sıkıntıya gelemem yoksa yarm tayt seklinde var ama cok zor wc felan giderken felan çekmesi vs berbat yarim olanlardan alacağım bakalim

1 Beğeni

Merhaba. Normal doğum mu oldu ve korse kullandınız mı?

1 Beğeni

Canım ben normal doğum yaptım korse aldım hem belden hem külot korse hem de belden olanlarından aldım Bir de o tayt biçiminde olanlardan aldım 3 çeşit aldım ama gel görelim ki ben sıkıntıya gelemiyorum birkaç kez taktım ondan sonra 2 dakika bile durmadan geri çıkarttım ondan sonra doktor kontrole gittiğimde doktoruma danıştım hani bu kadar zaman geçti korse kullanmadım göbeğim sarkacak falan filan dedim hatta yani şu anda bile korse kullanmadığım halde sarkık göbeğim yok neyse sadede geleyim doktorum dedi ki korse kullanımını hemen önermiyoruz en fazla doğumdan 20 ile 25 gün sonra dedi korse istediğini takabilirsin dedi çünkü dedi erken zamanda aman karnım sarkmasın diye çok takan oldu Bir sene sonra dedi idrar torbası sarkmasından buraya geldiler ondan sonra rahim sarkması vesaire dedi bütün hastalıklar ortaya çıkıyor dedi çünkü rahim dedi kendin toparlamaya başlarken dedi ne yapıyoruz dedi o sıkı konseri giydiğimizde ne yapıyor rahim kendini toparlamak da yavaşlıyor bu da ne yapıyor ileri zamanlarda senin idrar kaç şerrin bana idrar torbası sarkmana vesaire vesaire hastalıklar yapıyor dedi o yüzden önermiyoruz dedi 20-25 gün geçtikten sonra istediğin konseyi kullanabilirsin dedi

1 Beğeni

Ben ilk hamileligimde kızlar sezeryan oldum dogumdn iki gün sonra yazma carsafla sardımm ne sarkmam oldu nede rahatsızlık verdi doktorum tavsiye etti bunuda ilk ıkı üc hfta böle yapıp sonrasında korseye geçebilirsiniz hem rhaat kullanırsınız hemde rhaatszlık vermez diye düşünüyorum bu doğumda bnde öyle yapıcam

1 Beğeni

Kızlar korse alırsanız kopçalı değil, yapışkanlı alın hemşire bana öyle önerdi bilginiz olsun