Arkadaşlar doğum sonrası dikişler var kabızlık da lavma kullancam ama emzirme var bu durumu yasayan var mı lütfen zararı olur mu birde antibiyotik vermiş doktor buda süte karışıyor sonuçta aynı sıkıntı yaşayan yazsın lütfen
Drunuz verdiyse endise etmeyin. Ben sezaryen oldum dr antibiyotik yazdı kullanıyorum. Nihayetinde bir ameliyat ve enfeksiyon riskini ortadan kaldırmak için bu elzem.
Verilen antibiyotik hamileyken de kullanılabildiğimiz antibiyotikten sorun olmuyor zaten onu göz önünde bulundurup veriyorlar burada sezeryandan sonra kabız olup lavma yapanların yorumlarını okumuştum @tecrübeli-anneler size bu konuda daha net bilgi verebilirler
Canım bunu zaten doğum yaptın doktorun yazmadım antibiyotiği eğer o yazdıysa zaten sıkıntı yok Bir de farklı bir doktor da yazsa zaten emzirdiğini beyan ettiğin sürece onlar sana süte geçmeyecek Bir antibiyotik mutlaka yazıyorlar geçse bile seni uyarıyorlar mesela sütünü sağ diyorlar sütü acıtır falan filan diye uyarı yapıyorlar ama böyle bir uyarı yapılmadıysa korkma hala kafana bir şey takılıyorsa da eczaneyi arayıp ilacın ismini söyleyip emzirdiğiniz beyan ederek bilgi alabilirsin
Bende doğum yapalı 5 gün oldu banada verdı doktor antibiyotik ve ağrı kesici içiyorum mecbur çok ağrım var
Çok teşekkür ediyorum ya hepinize arkadaşlar
Merhaba ben doğum yapmadım ama normalde kabız olan bağırsaklarım çok çalışmayan biriydim. 4 5 ay kabızlık oldu ama komposto ve kayısı kurusu ile dengeli beslenme ile tamamen geçti vaktin varsa tavsiye ederim
Her gun mutlaka kuru kayısı tüketiyorum. Pek faydası olmuyor açıkcası teşekkür ediyorum yinede