Merhaba hanımlar il dışında olduğum için doktorumla görüşemedim. Yarın kırkım çıkıyor. Eşim artık cinsel ilişkiye girmek istiyor ama hafif çok az da olsa leke şeklinde kanaman oluyor. Kusura bakmayın böyle bi konuyu soruyorum ama ne diyeceğimi şaşırdım ilişkiye girsem bi sorun olurmu tamamen bitmesini mi beklemeliyim
Canm normalde 40 gun beklenir sonra girilir sizinde kirkiniz çıkıyormus ama kanaman devam ediyorsa enfeksiyon riskinden dolayi biraz daha beklemeni öneririm
Arkadaşın dediği doğru canim
Ya bende öyle dedim de bi kaç arkadaşıma sordum hergün leke görmüyorum ama az da olsa oluyor dedim bişey olmaz kırkın çıkması yeterli dediler oyuzden ikilemde kaldım ama dediğiniz gibi biraz daha beklemem en iyisi
Rahmin içindeki yaran daha iyileşmemiş olabilir beklemeni tavsiye ederim eşin de 40 gün sabretmiş bi 10 gün daha sabretsin enfeksiyon kapma riskin çok yüksek
Aslında beyefendi 5 ay sabretdi açıkladığımda anlayışla karşılar sadece beklemem gereklimi onu öğrenmek için merak ettim. Dediğiniz doğrudur çünkü hamileliğim boyunca bebek doğum kanalında büyüdü. Doğum da doktorum da demişdi rahmin çok zedelendi diye teşekkür ederim tekrardan yardımcı olduğunuz için