Doğum sırası kimde?

Masalh masallh :cherry_blossom: kaç haftalık tam olarak

benden önceki herkes doğurdu mu ?

Nurgülün dogurdum dedigini hatirlamiyorum ama geri kalan dogurdu diye biliyorum hatta senin arkandakilerden bile doguranlar oldu :sunglasses::rofl:

Nie böleymişim belli oldu bebe 32+4olmasina ragmen 35e denk mis suyu iyi kalbi iyi dedi tahlil yapti biton tansiyonum hala yuksek bekliyorum :frowning:

Benim kızım neden içerde kalmaya hevesli anlamıyorum :sweat_smile::sweat_smile:

Senin ardındaki 39 haftalık yaren bile doguruyo sanırım şuan :sweat_smile: sanci cekerkene uyuyakalmis uyaninca gene sancim var dedi hala dogurmamis yani ama eli kulaginda :rofl:

2 Beğeni

Kız Allah seni ne yapmasın güldürdün beni sanci çekerken uyuya kaldim vala suanda belimde yanma var ama doktora da gitmek istemiyorum duş aldım bedenim rahatladı uyuya kalmıştım :joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Yalanci sanci cekiyon sen beaa 3-4dakkaya dustu, geldimi gitmek bilmiyo filan yazinca dedim aha dogurcak taaa yanlis alarm

Evet yalancı sancıydi kesin :sweat_smile:

Evet işte o an da insanın oyle bi morali bozuluyor ki :joy::joy::joy:

He valla bende oyle diyorum 37 haftada gelsin istemiyordum.acikcasi ama 39+1 oldum gelsin artık :grin::blush:

1 Beğeni

İnşallah canım ama gelmezse diye ödüm kopuyor yemin ederim iki gündür Rüyamda sadece doğum yapacağım diye rüyalar görüyorum psikolojim bozulmuş:joy::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

35 haftadayim

2 Beğeni

Aramiza hosgeldin fatima.

1 Beğeni

Edanur listenin 1numarasıymıs olmustur tabi :smiling_face_with_three_hearts: sezeryan/normal farketmiyo ki elendiyse konu kapanmıstır​:face_holding_back_tears: darısı basımıza​:heart:

2 Beğeni

Tesekkürler​:heart:

1 Beğeni

27 gün kaldı nasip olursa​:palms_up_together:

1 Beğeni

19 gün kaldı nasipse yarın kontrolümüz var bakalım ne çıkcak duruma göre 35 haftalıkken sancım vardı serum ciğer geliştirici ve haplarla durdurdular yarın 37+3 oluyoruz ara ara sancım kasılmalarım var

Bende oyleyim surekli catalda görüyorum kendimi uyaniyorum bir daha uyuyamıyorum

1 Beğeni

Aynen oyle kolay geçsin hepimizin

1 Beğeni