Masalh masallh kaç haftalık tam olarak
benden önceki herkes doğurdu mu ?
Nurgülün dogurdum dedigini hatirlamiyorum ama geri kalan dogurdu diye biliyorum hatta senin arkandakilerden bile doguranlar oldu
Nie böleymişim belli oldu bebe 32+4olmasina ragmen 35e denk mis suyu iyi kalbi iyi dedi tahlil yapti biton tansiyonum hala yuksek bekliyorum
Benim kızım neden içerde kalmaya hevesli anlamıyorum
Senin ardındaki 39 haftalık yaren bile doguruyo sanırım şuan sanci cekerkene uyuyakalmis uyaninca gene sancim var dedi hala dogurmamis yani ama eli kulaginda
Kız Allah seni ne yapmasın güldürdün beni sanci çekerken uyuya kaldim vala suanda belimde yanma var ama doktora da gitmek istemiyorum duş aldım bedenim rahatladı uyuya kalmıştım
Yalanci sanci cekiyon sen beaa 3-4dakkaya dustu, geldimi gitmek bilmiyo filan yazinca dedim aha dogurcak taaa yanlis alarm
Evet yalancı sancıydi kesin
Evet işte o an da insanın oyle bi morali bozuluyor ki
He valla bende oyle diyorum 37 haftada gelsin istemiyordum.acikcasi ama 39+1 oldum gelsin artık
İnşallah canım ama gelmezse diye ödüm kopuyor yemin ederim iki gündür Rüyamda sadece doğum yapacağım diye rüyalar görüyorum psikolojim bozulmuş
35 haftadayim
Aramiza hosgeldin fatima.
Edanur listenin 1numarasıymıs olmustur tabi sezeryan/normal farketmiyo ki elendiyse konu kapanmıstır
darısı basımıza
Tesekkürler
27 gün kaldı nasip olursa
19 gün kaldı nasipse yarın kontrolümüz var bakalım ne çıkcak duruma göre 35 haftalıkken sancım vardı serum ciğer geliştirici ve haplarla durdurdular yarın 37+3 oluyoruz ara ara sancım kasılmalarım var
Bende oyleyim surekli catalda görüyorum kendimi uyaniyorum bir daha uyuyamıyorum
Aynen oyle kolay geçsin hepimizin