Hala şoku altlatmış degilim ama hiç belli degildi ikiz oldugu hiç de hissetmemiştim ve ben daha 5 kilo aldım ve bu çocukların gelişimi bile bir hafta önde gidiyor çok şaşkınım hala ve ben bunları normalde doğurabilirmişim çünkü ikisinin kesesi ayrı plasentaları ayrı olduğu için doktor sezeryan dedi ama ben normal doğum istiyorum
Benim de 2. Ama oğlumda hissediyordum
Evet ikizlerde direk sezeryan diyolar canım ya benim arkadaşımın 9 cm aciklikla gitti hastaneye genelde sezeryan aldılar riske atmiyolar
Bu kız mı
Cinsiyetini bilmiyorum ki daha dayanamayıp 15 temmuzda özele gitcem galiba
Ay valla bende son 1 hafta diye bekliyom baktım gene soylemiyo bende gidicem
Devlete 2 haftam var ama bekleyemiyecem gibiyim ikili test sonucunu da alıp giderim gerhalde
Ay darısı başıma benimkine de tek diyolar şöyle mucize istiyorum ya ne güzel olur ![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun ben çok korkuyorum
O vesvese inan hepimize geliyor. Hiçbir şey korkma kalkıp abdest alıp namaza dur. Besmele çek Allah’a güven. Nasip edenin vardır bi bildiği
Ben namazımı hiç aksatmadan kılıyorum zaten fakat 2 çocukken 4 çocuk olmanın verecegi zorlugu düşünüyorum ama yaradan veriyorsa vardır bir bildigi geçen kontrolüm vardı gittim bebekler 2 hafta önde de gidiyor çok şükür hiç bir sıkıntı yok allahım olmayanlara da nasip etsin en kısa zamanda