Merhaba güzel anneneler ilk gebeliğim 32+6 haftalık hamileyim sancı nasıl bişey bilmiyorum adet agrısı gibi bişey yaşıyorum ara ara . Birden agrı giriyo ve buçak gibi geçiyo agrım birden ama bacaklarıma dökülüyo agrı geldiğinde bacaklarım uyuşuyo ufakdan agrıyo gibi oluyo belimede tatlı bi acı giriyo yaşadığım durum üşütmeye bağlı agrılar mı yoksa sancı mı ?
Yalancı sancılar yaşıyorsunuz
Endişe etmeyin, doğum kasılmaları başladığında ne kadar tecrübesiz de olsanız anlayabiliyorsunuz. Ya belden başlayıp kasıklara doğru düzenli şekilde gelir kasılmalar ya da kasıklardan bele doğru şeklinde gelir genelde. Doğum kasılmaları başladığında vajinada baskı hissedersiniz zaten
Sancılarınızın süresini tutun düzenli aralıklarla gelmeye başladıysa bu gerçek sancıdır
Belden başlayıp kasıklara doğru ya da aksi.Sancı aralıkları sıklaştığı zaman ayağa kalkamaz halde oluyorsunuz ve vajinaya doğru şiddetli baskı oluyor.Sancı süresi kısaldıkca insan nefesi kesiliyormuş gibi oluyor
Suyun da gelebilir once o belli olmaz. Beline vurur karnini gerdiren agrilar. Puf puflamak cok cok onemli insan dengeyi Kaybediyorsun.ama yinede kontrolu kaybetmemeye Calis.
İlk doğumumda evde suyum gelmişti benim de. 1 saat sonra hastaneye gitmiştik. Sancımın gelmesi 3 saati bulmuştu