Doğum Sancısı mı

Merhaba kızlar doğum sancısı nasıl olur bilmiyorum ama belimden bacaklarıma doğru regli sancısı gibi bir sancı var karnım da taş gibi oldu 33+4 teyim sizce normal mi bu yoksa doğum sancısından şüphelenmeli miyim

1 Beğeni

Bende 33+4 oldum kaç gündür bende aynı şeyleri yaşıyorum ama bence normal çünkü bu ağrılar çoğalmıyor gelip gidiyor

Bende aynıyım canım senin gibi 34teyim bu dediğin ağrıyı 30dan beri ara ara çekiyorum doktor kemikler açılıyor yavaştan dedi cok şiddetli değilse korkma dedi bilmiyorum benim doktorjm cok sakin birisi ben panik yapsam bile o yaptırmıyor :grin:

1 Beğeni

Çok sevindim o zaman çok teşekkür ederim :pray:t2:

Yalancı sancıdır bacım bizlerede oluyo ir doğum belirtisi veya düzenli kasılma yoksa yalancıdır

1 Beğeni

Bendee 36.haftadayim nasip olursa insallh bir aydir ayniyim hatta bugun sag bacagimdan ayayima kadar inen bi agri var yarin doktora gidecegim bakalım ne diyecek

1 Beğeni

Ztn her hafta farklı güncelleme geliyor sonlara doğru :grin::woman_facepalming:

3 Beğeni

Kesinlikle ya yani artık ya 40. Haftaya kadar beklersem diye korkuyorum bence hamileliğin en zor dönemi şu an

Bende öyleyim valla ki benim biraz da sıkıntılı sancılarım yüzünden erken doğum olabilir dedi igne vuruldum devamlı progestan iğnesi bebisin yumurtalikta kis oldu hormon igneleri yüzünden şimdi buyumemesi lazım diyor bakalim zorunlu sezeryan da olabilir benim her an elim yüreğimde beklemedeyim

1 Beğeni

İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız bebekleri

Aminn inşallah :hugs::hugs: