Dogum mu yaklasti

Kızlar 26+2’deyim ve şu an karnım bir anda aşağı indi hissettim o kadar Ağrılarım var ki sürekli bir ağrı içindeyim Zaten birkaç gündür dayanılmaz şekilde Ağrılarım var ve iki üç gecedir lavaboya falan Kalktığım zaman pantolonum böyle ıslak ıslak oluyor akıllarım çok fazla yani bir parmağın yarısı kadar Akıntım geliyor enfeksiyon var hani acaba ondan mı bilmiyorum ama hani bunlar normal araştırdığım zaman hani doğuma yaklaşıldığını gösteriyor ama bir de şu an evde tekim

canim enfeksiyon olabilir bende de su gibi aniden geliyordu enfeksiyondanmis doktora gitmistim ve bende 27+1 oldum benimde karnim asagida en son 21 inci haftada gitmistim kontrole 4 martta randevum var bende merak ediyorum

Benimde 25 haftalık ken enfeksiyonum var dedi doktor o zamanda suyum geliyor diye gittim hastaneye doktor enfeksiyon dan dolayı sızıntı oluyor dedi ilaca başlamıştım antibiyotik verdiler geçti mi asla geçmedi şuan 35+5 haftalik hamileyim bana doktor 1 veya 2 hafta sonra doğuma alacağım dedi

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin çok zor bir süreç

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin hiç korkmayın Allah’ın izniyle geçer

Canım karnınnn asagısı agrıyo sa bebek ters dönmüştür bn de öyle oldum akıntı için de enfeksiyon dur blki şayet akıntın kokulu bi akıntıysa enfeksiyon vardır bn de bu durumu yeni atlattım geçmiş olsun

1 Beğeni