Doğum korkusu

Biliyorum canim 5 kere dogum yasadim herkes aynisi yasamadigini

3 Beğeni

Sancı aralık veriyor tatlım. Yoksa nefessiz kalır insan o ağrıyla. Allah emin ol ki her şeyde bir nefes aralığı bırakıyor. Acı eşiğiyle alakalı senin dediğin şey. Acı eşiği düşük olan bir kadın hiç aralıksız sancı çektiğini düşünür. Ne kadar stresli olursan o kadar hissetmezsin o ara verilen kısmı. Sancı sürekli şekilde değil, düzenli şekilde geliyor. Sen nefesini ne kadar çok kontrol altında tutarsan o kadar iyi yönetirsin durumu

3 Beğeni

Sisterhood Astronauts GIF by Girls Who Code

2 Beğeni

Benim erken dogum olcagi icin açılma olmasin diye ben çok sıktım kendimi o yüzden öyle hissetmiş olabilirim öylelikle dogum olmadi zaten şimdi olsa kasmam kendimi :blush::heart_eyes:

2 Beğeni

Senin ikinci doğumun mu bu ? :blush:

1 Beğeni

Gerçek sancim oldu benim dogum olmadi durdurdular

2 Beğeni

35 haftada oldu sancı düzenliydi sabahtan akşama kadar sürdü zaten gece yarisi serumlarla sabaha kadar durdurdular

2 Beğeni

Confused Little Girl GIF

Umarım zamanında gelir :pray::heart::pleading_face:

2 Beğeni

38 haftalık olduk artık sorun kalmadı :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Sen, ben ve Cansu bu galiba @Cansu :heart::bouquet::rose::rofl::joy:

3 Beğeni

Merve Dizdar Dua GIF by TRT

2 Beğeni

Ahahaha tam bizlik :joy::joy::star_struck:

3 Beğeni

Ablalarimiz olarak siz :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::joy::joy:

3 Beğeni

Ay ay ay estağfurullah, ne demek efendim :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Estağfurullah canım utandım :bouquet::heart::see_no_evil:

3 Beğeni

Utanma ama öylesiniz eksik olmayın :heart_eyes::heart::pray:

3 Beğeni

Canımsın valla burda kan bağı olmasada can bağı olduk Allah hepinizden razı olsun :rose::heart::bouquet:

3 Beğeni