Dogum korkusu

Canım hiç korkma bende çok korkuyodum ama boşunaymış profilimden hikayemş okuyabilirsin :cherry_blossom:

1 Beğeni

Korkacak bisey yok. Benim 2-ci sezerysnim olacak. İlk hiss etmiyosun ama sonra 1 hafta biraz agrisi zorlugu oluyo sonra geciyo.

Icim azda olsa rahatladi​:heart:

1 Beğeni

Spinal genelden daha kolay canım

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce spinal anestezi ile doğum yaptım. Aşırı korkuyla içeri girdim. haftalarca uyumadım korkudan. Doktorunuz ve ekibi iyiyse gerçekden korkulacak kadar değil. panik atağım var diye her böyle heycan yapıp ağlıycam zaman hafif sakinleştirici verdiler bana hem çocuğumun doğduğunu gördüm hemde sakin sakin orda yattım. İnan hiç zor değildi. Ameliyat bitince de sanki hiç sakinleştirilmemişim gibi dinçdim. Ben çok kötülük yapmışım mesela orda ama hiç birini hatırlamıyorum doktor sorunca nasıl geçti diye çok güzeldi falan dedim hatta doktorumda bide bize sor neler yaptın orda diye gülmüştü. Hiç korkmayın gözünüzü açıp kapana kadar oluyor. Rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebiişlerinizi

2 Beğeni

Ben de ikisinden de korkuyorum daha doğrusu sezaryenin sonrasındaki ağrıları iyileşme sürecini yaşamak istemiyorum Normal doğumda da sancılarda korkmuyorum ıkınamazsam bi şey olur bebek çıkamazsa diye korkuyorum

Öncelikle ben çok doğuma giren biri olarak size şunu tavsiye ediyorum bol yuruyüş bol egzersiz acisiz bir doğum yaşatir sizlere ve şinida belietiyim kesiyi ve dikişleri hissetmiyosunuz uyuşturuyorlar çünkü gerekti yerde uyutuyorlarda sizi sonra korkmanizada hiç gerek yok ne kadar az sitres ne kadar rahat olursaniz o kadar güzel geçer

3 Beğeni

İnşallah canım

Ayy ben dun bir doguma şahit oldum tek nefeste dedileri o olsa galiba. Kadini catala almalari ile doğumu başladi. Arkami döndüm geldim baktim bebek doktorun kucağında…şok oldum. Masallah valla az bir kesigi vardi 2 dikiş attilar. Masallah bir kiz bebesi oldu dağlara taşlara rabbim nazardan korusun. Sağlığım el verirse bende normal dogum istiyorum. Insallah tek nefeste olur

4 Beğeni

Hiç korkma ben iki doğum yaptım zaten doktorlar basinda seninle konuşup sakinleştiriyorlar adım adım bilgi veriyorlar bebeğin cikaci zaman falna dikerek yanağına deydiriyorlar bebeği ben şimdi 3 bebeğimi de doğuracam ilaki ufakta olsa tedirgin oluyorsun bıçak altına yattiyyorsun sonuçta ama sonunda yavruna kavuşmak var her şeye değer bence

1 Beğeni

Belden uyuşturmali şekilde sezeryan olan arkadaşlarım var ama bazı tanıdıklardan duyuyorum yok yüz felci geçiren mi dersin yok bel ağrısından ayağa kalkamayan mi dersin. Benide o sebeple inanılmaz korku sardı. Aslında bir ara epidural yapayım dedim cesaret gelmişti ama bilmiyorum :woozy_face:

3 Beğeni

Canım çok şükür hiç öyle birşeyim olmadı hatta başım bile ağrımadı doktoru dinlemek gerekiyo yatırdıkları gibi yattım hiç kıpırdamadım midem bile bulanmadı bebeğinin doğduğu anı görmek muhteşem bi duygu

2 Beğeni

Hiç korkulcak bişey yok rahat ol 2 çocuğum da spinal oldu 3 . De oyle olucak sağlıkla gelsınler biz anneler herşeyin üstesinden geliriz inşallah​:blush: ağustos 8 doğuma giricem hayırlısıyla​:blush:

Yüz felci ne alaka hiç duymadım bence kımseyi dinleme​:smiling_face: 2 spinal yaptım

2 Beğeni

Ben hepsinden korkuyorum :joy::joy: acısından ve bebekle ilgili

1 Beğeni

Eltimin arkadasi olmuş başka biri anlatsa hikaye diyebilirdim.

1 Beğeni