Merhaba kızlar 6 aylık hamileyim oğlum olacak inşallah Ama konu şu ki doğumdan çok korkuyorum ilk doğumum ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum
Bende 7 aylık hamileyim bende çok korkuyorum bi an düşünüyorum kendi kendimi teselli ediyorum aman sonuç olarak gelicek hertürlü içimde kalmayacak korkma diyorum ama o gün geldiginde ne olur bilemem
benimde ilk cocugum oglum olcak 7 bucuk aylik hamileyim bende korkuyorum nasil olcak ya tekken suyum patlarsa ya yanimda kimse yokken sancim gelirse
Ben de 7 aylık hamileyim canım Normal doğum görünüyor yani buradaki yazın arkadaşların bazılarından Ben de çok korktum Hani bazılarını dikişleri falan elini koyuyorlar Uf Ne bileyim ya ama mecbur Yani bir yandan da normal doğum iyi güzel bir şey ama kızlar Nedense hep ilk önce inşallah diyorum ki ilk önce nişanım gelsin suyum değil Siz de benim gibi düşünüyor musunuz nişan olunca daha da rahat böyle hissederim sanki kendimi yani bir şeyler daha alelacele olmaz suya nazaran değil mi
Onu içinizde büyüten vücudunuz doğuracak donanıma da sahip böyle düşünmeye çalışınZikirler dualar edin nefesinize odaklanmaya çalışın bebeği kucağıniza aldiğiniz anı düşünüp ona odaklanın