Kızlar belki komik gelir yada mideniz bulanır çok özür dilerim şimdiden ama gerçekten çok merak ediyorum ve bundan dolayı asla normal doğum düşünmeyi dahi düşünmek istemiyorum. Doğum yapanlar okadar ıkınıyorlar yani büyük tuvaletini yapan oluyor mu o esnada o ikinmayla olabilecek bir şey mi
Doktor bana bildiğim büyük tuvaletini yap ama ıkınmayı kesme demişti o kadar ıkınmama ragmen gelmedi ondan once zaten bana 2 gun falan pek bisey yedirmediler içirmediler. Olsa benfr kesın olurdu ama zaten diyorlar ki yeterki ıkın gerekirse tuvaletini yap o bebrk gelsın bız alısıgız dedıler
Yapanları duymuştum
Doğumdan önce zaten bir süre aç kalıyorsunuz ya da lavman yapıyorlar. Korkmayın
Yaparsanız da yapın amaannn, boşuna normal doğum demiyorlar
Dogum sancisi cocugun cikma agni karnini gerer asiri derecede
Ayyy valah nedir bu çektiklerimiz yaa
Ben iki kere yaptım ilk doğum da aç karnına gittim bir şey yememistim ona rağmen lavman yaptılar bir şey çıkmadı ve doğumum tertemizdi çocuğumda kan bile yoktu sadece kuyruk sokumunun üstünde minicik kan vardı çataldan kalktığımda baktım tertemizdi pislik yoktu ikinci doğumumda akşamdı sancılarım başlamıştı sabah kahvaltısı dışında hiç bir şey yememistim zaten açılmayla gittim 15-20 dk doğum yaptım oda temizdi sadece kafasının üstünde bıngıldak derler orasinda az kan vardı bebek tertemizdi ve gene pislik yoktu bunda nasip artık o kadarini düşünmeyecegim valla elinde olan birşey yok doğumun sancın var ise ona göre besleneceksin canım zaten hemen lavman yapıyorlar her ihtimale karşı
Doğum öncesi lavman yapıyorlar olmuyor. Ben de bundan çok endişe ediyordum olmadı
Rahatlatıniz beni ya valah çok teşekkür ederim
Bana yapmadılar lavman zaten bşr ara sezaryene alavaklardı derken olmadı normale zorladılar vs öyle aç bıraktılar 2 gün su bile içirtmediler zalimler
Böyle bı çekingeniz varsa Öncesinde lavman yaptırabilirsiniz önemli olan bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak ve sizin sağlığınız. Herkesin kendi fikri görüşü Sezeryan tıbben gerekliyse tabi ki ama sırf bu yüzden normal doğuma soğuk bakmayın derim :)) Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Amin inşallah ya tedirgindim fazlasıyla ama hepinizin cevapları azda olsa rahatlatti beni
haftalardır bunu düşünüp kendi kendime utanıyordum. okuduklarımdan sonra bi cesaret geldi.