Dogum icin nasil bi canta almaliyim

Merhaba kizlar 30 haftalik oldum artik hastane cantami hazirlamaya basliycam ama nasil bi canta almam gerek bilemedim hazirlayan varsa eger fikir verebilirmi

Ben orta boy bir valizle gittim. Her şey tek valizde kolay oluyor

1 Beğeni

Ben küçük bir valiz ve kendime aldığım bebek çantasını hazırladım. Valize kıyafet battaniye vs. koydum. Bebek çantasına biberon yedek bez, pişik kremi alt açma örtüsü falan

1 Beğeni

Bende orta boy valiz hazırladım bebeğe lazım olanları ayrı bir hurç yaptım benimkilerle karışmasın diye onu da valize yerleştirdim

1 Beğeni

Ben büyük boy valize yerleştirdim. Benim ve bebeğin tüm eşyalarını(bezler dahil) hurçlara yerleştirip üstüne etiket yapıstırdım.

1 Beğeni

@Bahar86 @Elif53 @ekimannesi2 @Aysegül cok tesekkur ederim kizlar canta duzenleyici aldim bebegin ve kendi malzemelerimi koymak icin valizde tatil icin tekerlekli valizmi kullandiniz elimde ondan var orta boy

3 Beğeni

Valla canım ben evde ki valizle gidecem tatil için falan kullandığım orta boy bi küçük valiz de eşime hazırladım doğum başka şehir de olacak sana bi valiz yeterli olur zaten mini valiz düzenleyiciler var onlardan da alırsan kolaylık olur birine karışmaz ayrıca yanına kirli çamaşır torbası almanı da tavsiye ederim temizlere karışmaz kanlı kıyafetler yada bebişin kirli çamaşırları ben bulamadım çöp poşeti koyacam

2 Beğeni

Cok tesekkur ederim canim valiz duzenleyici aldim dogum yapicam hastanede oglen ve aksam gorus var evimizde yakin kirlileri esim eve goturur zaten

1 Beğeni

@Hüveyda, evet tekerlekli :+1:Ekstra almaya gerek yok evde hangisi varsa onu kullanın sıgmayacak gibi olursa sırt çantası, anne bebek cantasına da esya koyabilirsiniz

1 Beğeni

Rica ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

1 Beğeni

Rica ederim​:cherry_blossom:ben şu standart saplı valiz kullanıyorum ama tekerlekli de olur yeniden almana gerek yok

1 Beğeni

Aynen öyle… seyehat valizi yeterli

1 Beğeni

Rica ederim saglikl gelsin bebiş

1 Beğeni

Ben en büyük boy tekerlekli valiz kullandım :person_shrugging: anca sığdı süsleme malzemeleri. Vs eşime yedek kıyafete kadar koydum ama

2 Beğeni

Devlet hastanesinde olucak dogumum zaten oda suslemiycem orta boy yeter ozaman bize