Doğum Hikayem💙

İyi akşamlar arkadaşlar.Doğum hikayemi paylaşıyorum​:joy::see_no_evil: Bildiğmiz gibi bu ayın 22 pilanlıydı sezaryen 21 i gece ağrılarım tuttu sabaha kadar sonra açılış oldu bebiş 1 gün bile sabr edemedi​:rofl: Hemen hastaneye gittik doktor alttan muayene etti biraz canım acıdı ve açılış olduğnu söyledi o an beni ağlamak tuttu hem sevinçten hem korkudan annem bir yandan doktor bir yandan sakinleştirdi beni sonra ameliyyay haneyi hazırladılar beni götürdü hemşireler arkamda kocam ailesi annem fln arkaya dönüp bakmadım baksaydım kendimi tutamayıp ağlıycağımı biliyordum onlarla vedalaşmadım bile hemen gittik , serum taktılar bana 2 3 tane,sonra ameliyyathaneye gittim sezaryen olmama rağmen o normal doğum sancılarını yaşadım çok kötüydü dayanılmazdı ama bebiş için değerdi​:see_no_evil: Neyse omurgamdan anestezi yaptılar hemen uyuştum sıcaklık bastı titremeye başladım doktorum 5 dk içinde bebeğu çıkarttı,bana gösterdi ağlamak seslerini duyunca gözlerimden yaş süzüldü çok korkuyordum ya bebeğime birşey olursa diye ama çok şükür sağ salim çıktık evimizdeyiz​:smiling_face_with_three_hearts: Yarım saat süren ameliyyat ardından beni odaya aldılar , bir iki saat sonra bebeği getirdiler süt verdim , akşama doğru uyuşmam geçiyordu yavaş yavaş ağrılarımı hiss etmeye başlıyordum,ağrı kesicilerle geçirdim 2 günü , ilk gün çok zorlandım akşamına beni ayaklandırdılar ağrılarım çok vardı,2ci gün artık mecbur kendim yürüyordum ki,yaram çabuk iyileşsin , ne kadar ayakta durarsak o kadar çabuk iyuleşirmişiz.Yine olsa yine belden uyuşarak anestezj yaptırırım , darısı bebiş bekliyenlerin başına inşaAllah​:pray: Bu arada bebişin ismide İlkin oldu isim konusunda değişklik yaptık . Çok uzun anlattım kusura bakmayın​:kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

13 Beğeni

Aaa gözünüz aydın çok şükür bebişinize kavuşmuşsunuzz​:heart: darısı hepimize :hibiscus:

4 Beğeni

Teşekkür ederim , amin amin hepiniz sağ salim kavuşursunuz inşaAllah​:smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Hayırlı olsun ilkin bebeğin sağlıklı güzel ömrü olsun :nazar_amulet::star_struck: ismi çok çok guzel çok modern olmuş :smiling_face_with_three_hearts: Lohusalıĝın da hayırlı olsun. 🩵

2 Beğeni

Tebrik ederim canım. Sonunda kovuştun sende :upside_down_face: :pray:

1 Beğeni

Allah sağlıklı güzel ömürler nasip etsin canım :white_heart::two_hearts:

3 Beğeni

Tebrik ederim can anali babali buyutun inseAllah​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah, gözün aydın. Aramıza hoşgeldin lohusa :joy::heart:

Adına bayıldım. Adı gibi ilkiniz oldu sizin :heart:

1 Beğeni

Tebrikler Allah sağlasın…:bouquet:

2 Beğeni

Adı gibi bahti da güzel olsun saglicakla mutlulukla büyüt insallah :heart::heart: gözün aydin darısı bizlerin basina :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah :heart: tebrik ederim sizi beklenmedik anda olsada sorunsuz sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etmiş Rabbim çok şükür :palms_up_together:

2 Beğeni

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah :cherry_blossom:

2 Beğeni

Gözünüz aydın olsun.:heart_eyes::palms_up_together:t2:🩵

2 Beğeni

Gözünüz aydın, şükürler olsun ikiniz de iyisiniz​:blush: İsmi de çok güzel, severim İlkin ismini. Adıyla büyüsün inşallah :heart:

2 Beğeni

Gözünüz aydın ömrü bahtı güzel olsun . Darısı bizlerin başına inşaAllah sağlıklı bir şekilde :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz çokkk sağ olun güzel sözlerinz için​:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

3 Beğeni

Tebrik edirem canim sukur :palms_up_together: :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Hayirli olsun canim Allah analı babalı büyütsün :heart::heart::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni