Doğum Hikayem

Son günlerde nedense ekstra bir enerjik hissediyordum kendimi 2 gun boyunca bayagi dolandim yurudum gezdim :blush: 21 Temmuz saat 1 gibi yattigimda karnımın sertlestigini kasildigini hissettim gecer.diye bekledim ama süresi 50 sn falandi :slight_smile: sinra bu sekilde 10 dk da bir olmaya basladi ama ben de ekstra siddetli bir agri olmadigi icin yoruldugumdan olmustur diye düşündüm sabah 10 gibi kasilmalar devam edince doktoruma mesaj attim gel bi bakalim her ihtimale ksrsi dedi
Dusumu aldim evden çıktım. Doktor odasına gittigimde karnin sivrilesiyor senin sancin var hissetmiyor musun dedi hayir dedim muayene edelim dedi muayene esnasinda 2 cm açıklık var dogum baslamis yatisini yapalim dedi o esnada fitil gibi bir şey koydu derken ben de hala acı sanci yok acilmam 3 cm oldugunda suyumu patlattı bundan sonra sancilar kendini gostermeye basladı tabiki derken 6 cm oldu kas gevsetici igne yapilinca 1 saat sonra tam aciklikla dogumhaneye alındım ve asiri baski ikinma hissi geldi bu surece kadar her seyi cok guzel şekilde idare ettim ama sancinin tam yogun oldugu ve ikinma hissinin hat safhada oldugu yerde bebeğin basini donmedigini ve donmesini beklediklerini ikinma hissi geldiginde sadece nefes almam gerektigini soylediler bu sekilde 45 dakika sancı cektim beni mahveden tek surec bu oldu :smiling_face::innocent: her dogumhaneye giren 10 dkda çıkıyordu ben 1 saatten fazla kaldim maalesef ama sonra doktorum geldi 3 4 ikinma derken birden bi rahatlama hissettim ve bebegimde kucağımdaydi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Benim için en guzel detayda oglumun dogum günü esimle ayni gun oldu istesek boyle ayarlayamazdik :smiling_face:

Dogumun her turlusu gercekten zor ama biz kadinlar gercekten cok güçlüyüz :heart: insallah sizler de en kisa surede bebisinizi kucaginiza alirsiniz :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

14 Beğeni

Gozun aydin canim sag salamat buyut bebeyinin insallah amin insallah :palms_up_together:

2 Beğeni

Çok sevindim adına canım gerçekten çok güzel bir doğum anısı olmuş o raddeye kadar da hissetmemen ayrı bir güzel umarım bende öyle olurum :face_with_hand_over_mouth::heart: bebeğin sağlıklı hayırlı olsun :palms_up_together::sparkles: Allah size bağışlasın

2 Beğeni

Aaa doğurmuşsun.
Tebrik ederim.Gözünüz aydın olsun.Allah analı,babalı büyütsün.:heart_eyes::heart_eyes::heart::rose::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Allahım :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı güzel ömrü olsun
Çok sevindim

3 Beğeni

@FidanUğur Amin canim insallah darisi size olsun :heart:

3 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Evet cok sukur sancılari cok fazla hissetmedim en fazla dogum.anindw hissettim onda da birazcik sıkıntı cektim ama gecti​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: insallah sizlerinde sancilwri en seviyede hissettiginiz bir dogumunuz olur :heart::heart:

2 Beğeni

@FidanUğur Sagol canim Allah razi olsun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Cansu amin canim cansucum cok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart::kissing_heart:

2 Beğeni

2 Beğeni

@Giz9435 Harikasın :cherry_blossom: Eşinle aynı doğum gününe denk gelmesi ekstra sürpriz olmuş size :star_struck: Herşeyin o kadar pozitif geçmiş ki, ben hissettim okurken :blush:

Çok mutlu oldum çok… Sağlıkla büyüsün minik kuş inşallah :pray: O kadar güçlü durmuşsun ki bebeğin de seni yormadan gelmiş annesi :hibiscus:

Senin gibi güçlü ve pozitif bir anneye sahip olduğu için bebeğin çok şanslı :smiling_face_with_three_hearts:

Yeni bir çekirdek aile olarak siz de yazdırdınız adınızı bu maceraya… En güzel maceralar yaşamanızı diliyorum :pray::heart:

1 Beğeni

Okadar sevindimki arkadaşim inanamazsın.
Okudukca her sey gozumde canlandı bir bir.
Sanki benim dogumummuş gibi.:smiling_face:

Babasıyla aynı gune denk gelmesi dahada muhteşem olmuş,seninde dedigin gibi,ayarlasan oylr olmaz :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Bebiş kendini babasinin dogum gunune yetişdirmiş ,bravo :smiley::clap:

Normal dogum olmasıda beni şaşırtmadı,senin başaracagımdan emindim cunki.:star_struck:

Tebrik ederim arkadaşım Allah analı babalı buyutsun inşallah ,istediginiz gibi bir 3vlat olsun.
,ben dua edince inan hep icten ediyorum,gosteri sanma sakın​:pray: :smiling_face_with_three_hearts:

Bebegine kovuşma anınız da neler hiss etdin?:innocent:

2 Beğeni

gözün aydın ALLAH sağlıklı ömür versin​:pray::pray::pray:

2 Beğeni

Ne güzel bir doğum hikayesi :smiling_face: gözünüz aydın 🩷

2 Beğeni

Gozun aydin cok guzel idare ettirmissin surece
Zaten son ikinma devresi zor olmasi normal
Hersey hizli acildigi icin ama yinede basarmissin.
Bu arada cifte dogum gunu olmus size.
Bundan daha guzel bi dogum hediyesi
Alamazdin.
Allah anali babali buyutsun.

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün tebrik ediyorum harika bir süreç geçirmişsin darısı başımıza.

1 Beğeni

Yaa herkes temmuzda doğuruyo valla :joy: Bir de burda konuşup birbirimize sorular sorduğumuz insanların doğum hikayesini okumak ne güzell :cherry_blossom: Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Senin de doğum hikayeni okumak için heyecanla bekliyorum. Hamile muhabbetinden anne muhabbetine geçiş yapıcağımız icin de çok heyecanlıyım. Sabırsizlıkla hepinizin doğurmasinı bekliyorum :rofl:

6 Beğeni

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaAllah bakalım sıra kimde :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni