Son günlerde nedense ekstra bir enerjik hissediyordum kendimi 2 gun boyunca bayagi dolandim yurudum gezdim 21 Temmuz saat 1 gibi yattigimda karnımın sertlestigini kasildigini hissettim gecer.diye bekledim ama süresi 50 sn falandi sinra bu sekilde 10 dk da bir olmaya basladi ama ben de ekstra siddetli bir agri olmadigi icin yoruldugumdan olmustur diye düşündüm sabah 10 gibi kasilmalar devam edince doktoruma mesaj attim gel bi bakalim her ihtimale ksrsi dedi
Dusumu aldim evden çıktım. Doktor odasına gittigimde karnin sivrilesiyor senin sancin var hissetmiyor musun dedi hayir dedim muayene edelim dedi muayene esnasinda 2 cm açıklık var dogum baslamis yatisini yapalim dedi o esnada fitil gibi bir şey koydu derken ben de hala acı sanci yok acilmam 3 cm oldugunda suyumu patlattı bundan sonra sancilar kendini gostermeye basladı tabiki derken 6 cm oldu kas gevsetici igne yapilinca 1 saat sonra tam aciklikla dogumhaneye alındım ve asiri baski ikinma hissi geldi bu surece kadar her seyi cok guzel şekilde idare ettim ama sancinin tam yogun oldugu ve ikinma hissinin hat safhada oldugu yerde bebeğin basini donmedigini ve donmesini beklediklerini ikinma hissi geldiginde sadece nefes almam gerektigini soylediler bu sekilde 45 dakika sancı cektim beni mahveden tek surec bu oldu her dogumhaneye giren 10 dkda çıkıyordu ben 1 saatten fazla kaldim maalesef ama sonra doktorum geldi 3 4 ikinma derken birden bi rahatlama hissettim ve bebegimde kucağımdaydi
Benim için en guzel detayda oglumun dogum günü esimle ayni gun oldu istesek boyle ayarlayamazdik
Dogumun her turlusu gercekten zor ama biz kadinlar gercekten cok güçlüyüz insallah sizler de en kisa surede bebisinizi kucaginiza alirsiniz