Selam kızlar,
Biraz erken bir soru henüz hamileler için ama eşinizden doğum hediyesi bekliyor musunuz ya da konuştunuz mu, isteginizi söylediniz mi? Ben altın bileklik istedim ama altın artarsa bilemiyorum siz neler düşünüyorsunuz?
Selam kızlar,
Biraz erken bir soru henüz hamileler için ama eşinizden doğum hediyesi bekliyor musunuz ya da konuştunuz mu, isteginizi söylediniz mi? Ben altın bileklik istedim ama altın artarsa bilemiyorum siz neler düşünüyorsunuz?
Bizimde bugün bunun konusu geçti eşimle. Ben bir şey istemediğimi söyledim, düğünde de eşimden takı istememiştim.
İlk kızımda çiçek ve çikolata ile gelmişti, bunda da istediğim bir pırlanta kolye var. Onu gösterdim, inşallah alır
Masraf olmasın diye bir çok eşyadan fedakarlık yaptık. Gelmezse üzülmem. Gelirse de çok şaşırırım.
Hiçbir şey istemedim bizde fazla masraflitolmasin diye çoğu şeyden fekadarlik yaptık bebek anı geldigi için
@Cansu Katılıyorum. Ben de üzülmem elbette çünkü sorumluluğumuzda iki tane çocuk olmuş olacak. Masraflar da cabası. Aramızda gülüşme olsun diye göstermiştim, almazsa zaten üzülmem. Alırsa da şaşırırım dediğin gibi
Bizde masraf olmasın diye hemde ben bisey istemiyorum ya bebegim saglikla gelsin yeter
Sadece illa bisey alman gerekiyorsa çiçek çok severim çiçək al bana yeter dedim
Zaten ellerinde olsa her türlü alırlar diye düşünüyorum zaten çok masraflı bir süreç bizim komsumuz vardı maddi durumları gayet iyiydi ben bekarken aynı mahallede oturuyorduk. Doğum yaptı kocası araba aldı ilk dogumunda, ikincisinde de ev aldı hala çok şaşırıyorum
Hhahha ilknurrr
Allah iyiligini versin kiz
Artik o kadin hersene dogum yapar artik
@İlknur Öyle kocam olsa her sene bir tane pırtlatırdım bebek Amaann hiç gözüm yok öyle büyük şeylerde. Senin de dediğin gibi ellerinde olsa neler yaparlar neler Çok şükür yine eve ekmek getiren, evine ve ailesine, çocuklarına sahip çıkan kocalarımız var. En büyük veli nimet bence
Malatya’da diş hastanesi var adamın kendisi diş doktoru , eşinin de kreşi var o da öğretmen onlar almasında kimler alsın aynen öyle ben de hiç heveslenmem öyle şeylere ama şaşkınlığımı gizleyemiyorum benim çevremde hep bilezik falan alırlar yani doğum yapınca
Ve doğum hediyesi diye bir şey olduğunu yeni öğrenen ben… Eşim biliyorsa da muhtemelen bilmemezlikten geliyor
Bana doğum hediyesi 2-3-5 porsiyon ciğer ısmarlayabilir
Tepki veremedim şoktan ev araba mıııı öhhh
Üçüncü çocuğa da bir özel uçak gelir gibi
Ben çok az ucundan maddiyatın güzelliğini tatmak isterdim.
Bazen elektrik faturası çok gelince eşime de söylerim
O kadar çok paramız olsa ki nereye harcasak diye düşünürken kendimizi bulsak derim.
Sen bilmiyorsan eşin de bilmiyordur.
Bence en guzel istek seninkisi olmuş.
Ben durup durup eşime, ben dogum yapınca beni yalnız bırakma diyorum.
Hamilelikten dolayı her halde çok hassas oldum
Balık burcuydun galiba sen de değil mi ? Aklımda öyle kalmış.
Bu tam bir balık burcu isteği olmuş yaaaa çok tatlııı
Eh bilgilendireyim o zaman doğum hediyesi var tabi ki eşin, kayınvaliden, kendi ailen bunlar anneye de bebeğe de takı takar bizde her yörede değişir büyük ihtimalle Sivas’la Malatya yakın diye aynı olduğunu düşünüyorumm. Benim bir beklentim yok hiç bir şey istemiyorum bana destek olsunlar çocuğum arkasında bir ailesi olduğunu bilerek büyüsün yeter
Evet balık burcuyum
Eşim hediyeleşmeyi çok severdi. Evlenene kadar şimdi herşey ecnevi adeti ona göre günah öyle şeylere inanma der. Maddi yük sorumluluk sırtında olunca bahane bu. Bende bişey beklemiyorum zaten. Yanımda olsun yeter
@İlknur ne güldüm ama ya, ilkde araba ikincide bebek üçüncüde ne alır belki adam kendiside bulamamıştir şirketmi ne
Ama ben hep dua ediyorum beni o kadar zengin etme diye,çünki kimi tandiysam zenginlesdikden sonra coook kudurdu.bende hep dua ederken rabbim beni kudurtma diyorum.yemek içmək və mutluluk olsun ailemde yeter bana .can kaybı olmasında mal kaybini o bir önəmi yok bu dünyada.
Ve eşime asla ev araba almiş demiyorum,çünki olsaydı oda alırdı neden almasın ki.
Allah her kese yetdigi ladarıni verdiği gibi bizede yetəcək kadar vermiş şükür.
Arabam olmayınca kolsuz veya bacaksız kalacak degilim.
Esası eşim ve cocugum ben ölene kadar yanımda gozumun onunde olsun yeter bana aminnn
Ve eşimden asla buyuk şey istemiyorum,alamaya bilir ve niye utansın ki,bir altın için veya bir araba için.
Neyse ,rabbim aile seadetimizi korusun