Nerden yaptrdnz acaba cok guzel olmus
Cikolata netti zaten kartlara bakicam teşekkürler
Bunu bi yandan dusunmuyor degilim hastane icin 15 20 tane kadar sus yaptiricam bide arkadaslarin onerdikleri cikolatalardan oda hastaneye gelen yakin aileme digerlerinede evde serbet ve bu cikolatadan ikram edicem o kdr mevlutde kararszm o paraya bebek adina bagiş veya mevlut karar veremedm
Cok guzel olmus hayirlisiyla kullanmak nasip olsun
Teşekkür ederim
İnsanlar kullanmiyorlar ki pek atiliyor bunlar hep
Banada bunlardan hediye geldi hiç atmadım üniteye süs benim hoşuma gidiyor
Kucuk kolonya siseleride guzel aslinda . Kisiye ozel etiket yapistiriyorlar filan
Özellikle ilk hamileliği olan annelerin heyecanını anlıyorum herşeyi yapmak istiyor ve özeniyorsunuz ama inanınki gelenlere hediyelik vermek gerçekten anlamsız ve boşuna masraf. Ben şimdi düşünüp bakıyorum geçmişte ona vereceğim parayla çocuğuma bir şey alırım diyorum. Bence en mantıklı olan çikolata hem yenir hem 2 gün sonra çöp olmaz. Yani özellikle magnet bana çok saçma geliyor kim neden benim çocuğumun adını dolabına taksın. İlla ki özeniyorum derseniz anahtarlık, mum, açacak vs gibi kullanılabilir ürünler tercih etmenizi öneririm.
Teşekkür ederim oldu çok şükür
Instagramda berada.tasarim sitesinden
Kesinlikle öyle. Ben akika kurbanı ile beraber toplam nasip olursa inşallah 3 kurban keseceğim. Bütçemi buna ayırmak istiyorum
Allah kabul etsin inşallah, ben kurban değilde ya Bir cuma çıkışı cami önünde ya da okul önünde lokma döktürmek istiyorum Allah nasip ederse, dediğiniz gibi Bi hayırlı olsun demeye erinen insanlara gerek yok böyle şeyler yapmaya