Merhaba anneler
Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
İlk doğumumu 40+2 de yapmıştım Yani 41. haftaya girmiştim. Bakalım bu bebiş ne zaman gelecek
Çok iyi sabretmişsiniz. Bebek Allah korusun kakasını yaparsa diye endişe ettiniz mi
Hiç endişe etmedim çünkü haftada bir kontrole gidiyordum zaten. Herhangi bir problemi yoktu kızımın da. Normal doğuma engel olacak bir durum da olmayınca sezaryen yapmak istemedi doktorum, normal doğuma teşvik eden biriydi hep. Bebek de doğum pozisyonundaydı zaten, o yüzden onun gelmesini bekledik. Kaka yapma olayı da genelde 41. haftada gerçekleşen bir durummuş. Çok şükür bizde de olmadı öyle bir şey
2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Anne karnındaki bebeğin ilk kakası
Kaka yapmak ne amlamadım
Yani büyük tuvaletini yapmak desem anlar mısın ?
Kaka ne biliyorum @NURAN sadece 41 haftasıňda kakasini yapmakda korkmak ne onu anlamadım
Bebek anne karnında çok durursa kakasını anne karnına yapabilir canım
Oyle bişeymi varmış,ilk kez duydum.cunki bebek anne karnında kese icinde ve ne yaparsa keseye yapar diye biliyorum,bu konuda dün YouTube-də gordum
Eğer 40. hafta dolmasına rağmen bebek doğmuyorsa kakasını yapma ihtimali yüksek oluyor ve Allah korusun kakasını da yiyebilir bu durumda. Ben ilk doğumumu 40+2 de yaptım, haftada bir bu yüzden kontrole gidiyordum son haftalarda
Bebek kakasını yemiyor,annenin organlarından ifraz oluyor galiba,ben oyle duymuştum,
Hayır canım, bebek kakasını da yiyebiliyor eğer doğum haftasında doğmazsa
Hâ Anladım
Bebek kakasını yediğinde kötü etkileniyormuş.