Doğum Girerken Neler Almalıyız Yanımıza

Yani benim 2. Gebelik Ama ilkini Hiç hatırlamıyorum bana fikir veri misiniz kizalr çok birşey de götürmek istemiyorum

Bir ince bir kalın battaniye ağız mendili çarşaf bez ıslak mendil biberon süt sağma makinası hastane çıkışı kıyafet ve yedekler 2 3 tane bebeğe kağıt havlu çorap kendin için hırka terlik yedek pijama takımı kendin için alt bezi veya uzun ped

Kaba taslak listeye katılıyorum sadece Biberon ve süt sağma makinesini önermiyolar ama, biberon zaten meme reddi yapıyormuş çocukta süt sağma makineside hastanelerde hastane tipi daha kuvvetli olanlar mevcut

1 Beğeni

Benden sadece 10lu takım ve bez istediler

Bebekbezi,agizbezi,2 takım çocuğa,hastabezi,goguspedi

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

1 Beğeni

Doğuma girerken genelde bir bez, hastane çıkışı isterler

alt açma örtüsü ıslak mendil bebek bezi Müslin örtü Battaniye hastane çıkışı 10 lu hemşireye verilecek yedek 5 li hastane çıkışı ve tulum içine zibin Bebek için arttırıp eksiltmek size kalmış :cherry_blossom:

1 Beğeni

çorap terlik depend dis fırçası macunu deodorant havlu kağıt düzleştirici makyaj malzemeleri şal ya da yelek Alt üst pijama takımı fotoğraf çekimi için gecelik koyu renk elbise lohusa takımı emzirme sütyeni atleti göğüs pedi

Anne için Yine eksiltip azaltmak size kalmış :cherry_blossom:

1 Beğeni

Anne için iki takım pijama-terlik-depend-emzirme sutyeni-lohusa kulodu-bide bence gümüş kapak aşırı hayat kurtarmıştı ilk dogumumda bebek için ise ıslak mendil-bez-pisik kremi-sicaksa muslin örtü (2-3) Hastene çıkışı 10 lu ve 5 li ben oğlumda bir sürü götürmüştüm en son gün hepsi batmıştı -zibin-corap

Merhaba @Zeynepmihrican hoşgeldiniz :bouquet: