Herkese merhaba. 30. Haftama girdim ve malum doğum çantası hazırlamaya başladım. Fakat emzirme sütyeni bedeni konusunda kararsız kaldım. Şuan 80 B kullanıyorum. Fakat duydugum kadarıyla doğum yapar yapmaz göğüsler bianda büyüyormuş. Doğum çantası icin kaç beden sutyen almaliyim
Benim hamileyken büyümeye başladı. Penti’ye gittim güncel ölcüsüne göre emzirme sütyeni aldım. Hamileyken giydim. Dogumdan sonra da kullanmaya devam ettim rahat ettim.
Bizde 30 Haftalık olduk ben hayla doğum çantasıni hazırlamamisim erken diyorum Ocak Anneleri Hadı Toplasalim Banada yardımçı olursuz hem bərabər yigalim çantalarımızı neler koymak lazım ve s banada fikir olur hem
Ben 37 hafdalik oldum hayla tam hazir deyil ![]()
![]()
Yani 32. Hafta gibi bedenime gore alsam doğumdan sonra da olur mu ayni beden
Bence yavaş yavaş hazirlamak lazim .ne olur ne olmaz erken doğum olursa diye Allah korusun
Evet canim Benim erkən doğum riskim var Hergun diyorum bugün yarın hazırlayım Kalıyor oylesine inşallah Bi an öncə Hazırliyacam
Kızlar benim göğüslerim 75 bedendi hamilelikte o kadar büyüdü ki 90 beden sütyen kullanıyorum anca rahat edebiliyorum doğumdan sonra büyüdüğünü de ilk kez duydum
Benim de 75di 80e geçtim. 80de de ek kopça kullanıyorum. Çamaşırcı kadın söyledi bana da bebeği doğurduğun an göğüsler direkt süt dolup büyüyor o yüzden hastane çantana daha büyük beden sutyen al dedi.bilemedim![]()
Hımmm ben bu yeni aldıklarımı kullanırım heralde bir de şey duydum emzirdikten sonra göğüsler küçülüyomuş emziren anneler öyle mi oluyor
Hiç bilmiyorum ki . Doğum çantamda zaten en büyük tereddütüm beden konusu. Doğumdan sonra ne kadar küçülecek bedenim bi bilsem. Pijama Takımında da çamaşırda da bide depend de bedeni nasıl alsam kararsizim .
Benim bedenim büyümedi eski kıyafetlerimi giyiyorum sadece karnından dolayı pantolonların giyemiyorum muhtemelen bi beden büyük medium alırım
Benim de kafam çok karışık hastane çantası için ne beden alsam pijama sütyen diye
kilo aldım pant lar sıkıyor iki tane hamile pant aldım onları kullanıyorum birkaç tane bol sweat aldım onlarla bitiririm bu süreci herhalde çok bir şey de almak istemiyorum
Oluyor. Başta cok süt geldiği ićin memeler dolu dolu oluyor o zaman bi rahatsız olabilirsin sonra rahat ediyorsun
Biz bugün 31 olduk ama ben hala hazirlamadim ![]()
odasının gelmesini bekliyorum haftaya gelecek inşallah herşeyi yıkayıp yerleştirip öyle hazırlamak istiyorum
Benim 80 B şu an destekli kullanıyordum sistiginden beri desteksiz kullanıyorum emzirme sütyeni olarak 85 beden aldım ama ablamlarin söylediğine göre süt dolunca da büyüyor dediler pijamalarimi da xl aldım rahat etmek adına şu an large beden giyiyorum
Su beden konusunu bi ben çözemedim bende destekli 80 takıyorum desteksiz kullanamıyorum gecelige gelirsek butun gebeliğimde L beden aldim ama simdi xl almam gerek galiba çünkü göbekten çok basen var bu uygulamaya bi diyetisyen lazim ![]()
![]()
![]()
![]()
İnşallah canim Bende Hayla Hazırlikli diyilim Tam Olarak Yavaş yavaş eksiklerini tamamlayıb Daha sonra Hastane çantasını Yığmayı düşünüyorum
İnşallah zamanında gelir bebeklerimiz de bizde rahat rahat hazırlık yaparız
Amin canim inşallah ![]()
![]()
![]()