38 hafta bes gunluk gebeyim karnim cok kasiliyor ve adet sancisi gibi agrim var sizce dogumum ne zamn olur normal sartlarda 31 aralik ta ama ben oncesindede olur diye düşünüyorum
Sancılarınız düzenli mi ?
Sancılarınız 5 dk.da bire düşerse, nişan lekesi ya da su gelmesi yaşarsanız ya da sancılarınız kasıklardan bele ya da belden kasıklara doğru başlarsa doğumunuz başlamıştır
Karnınız çok kasılıyorsa belki de bebiş kanala inmeye çalışıyordur
Umarım sağlıklı bir doğumunuz olur
Aramıza hoşgeldiniz, sizi aramızda görmekten mutlu olduk
Bu arada lekelenmeniz varsa nişan lekesidir. İkinci doğumumda nişan lekem geldikten 4 gün sonra doğumum gerçekleşti
Teşekkürler… ya bebegim cok kasiyor kendini nefes darligida yasıyorum
Regl sancisi gibi ama siddetleniyor gun gectikce benim dogum normal ve tarihi de 31 aralik yani yilbasi gecesi fakat sirtima vuran ve karnima dogru yayilan bir agri var kipirdayamiyorum ayrica bebebgimde cok hareketlendi normal de bu haftalarda fazla hareket etmiyorlar yeri daradigindan dolayi anlamadim bisey ama kahverengi leke goruyorum bir haftadir
Benim kızım son ana kadar hareketliydi
Doğumunuz çok yakın bence. Birkaç güne doğurursunuz inşallah
Yani bebegin cok hareketli olmasi dogumun yakin oldugunu mu gösteriyor bak heyecan yaptim simdi ustelik bu benm 3 bebegim iki kizim var bunada erkek dediler biliyomusun son ay degilde son gunler hic gecmiyor
Çok iyi anlıyorum
Benim kızım çok hareketliydi ama her bebek bir değil elbette
Elbette mesela iki dogum yaptim cok rahattım ama bu oyle degil …bitmek bilmeyen mide yanmalarim geceleri son bi kac gundur yatamıyorum ağrıdan
Her gebelik birbirinden farklıdır, benim de ikinci gebeliğim daha zor oldu maalesef
38 hafta gebelikte rahmin genişlemesi ile beraber rahimde yalancı sancılar meydana gelebilmektedir . Bu haftadaki karın ağrılarının büyük bir çoğunluğunu bu yalancı sancılar oluşturur. Doğum eylemi dışında son dönemde oluşan vajinal enfeksiyon da ağrıya sebep olabilir.
Doğum sancıları düzenli aralıklarla tekrarlayan şiddetli sancılardır . Yalancı kasılmalar ise regl sancısına benzeyen daha hafif şiddette ve düzensiz şekilde hissedilir. 38. hafta sancı sorunu yaşayan kadınların düzenli ve şiddetli sancılar hissetmesi halinde doktoruna başvur
Ben de heyecanlandım sıradaki randevunuz ne zaman