Doğum belirtisi

Merhaba hanımlar
Sizin doğum belirtiniz nasıldı? Doğuma az kaldığını nasıl anladınız?

1 Beğeni

Merhaba canım ben oğlumda bebek nişanını gördüm bir düşükte yaptım aynısını gürdüm bakalım bundada nasıl olacak

1 Beğeni

Düşükte de aynı olduğunu bilmiyordum. Ben de daha önce düşük yaptım. Kasılmalarım oldu ve bebek kesi ile beraber çıktı bakalım doğum belirtim nasıl olacak
En çok su gelmesi oluyormuş diye duydum.

Tansiyon düşüklüğümden anladım ben aslında. Çok uyumuştum o gün. Gecesine de suyum geldi

1 Beğeni

Dinlenmişsin :face_holding_back_tears::blush:

2 Beğeni

Evet, biraz öyle olmuştu :blush:

1 Beğeni

Benim suyum patlamadı o kadar çok bekledik ama yok en sononda doktur suyumu patlatı inşallah bondada benim de suyum patlar

1 Beğeni

Amin inşallah kendi kendine suyun gelir.
Patlattıkarında acıdı mı kendini nasıl hissettin

Acımadı ama hissetim patlattığını doktora dedim suyumumu patlatın korktuğumu zannetti patlatmalarını istemiştim aslında çünkü günlerce hastanede kaldım çok sancım vardı ama suyum gelmedi

1 Beğeni

Kesesi çok sağlammış demek ki
Sizin de çok az kaldı. İnşallah rahat doğumunuz olur :bouquet:

Evet canım çok teşekkür ederim bu gün 39 olduk sancım var ama bakalım nasıl olacak sizinde az kaldı inşallah sizde rahat bir şekilde doğumunuzu olur

2 Beğeni

Amin Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Ne güzel heyecanlar :heart: @Cansu @Sümeyye

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım @Eda

2 Beğeni

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Nişan gelmesi

Benim de son 9 günüm. Doğum yapanlar varsa merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Tabi ki herkeste aynı olmak zorunda değil ama nişan gelmesi sancı ya da su gelmesi dışında doğuma yakın başka değişiklikler yaşadınız mı? Mesela Bir arkadaşım doğum yaptığı gün bebeğinin çok hareketli olduğunu söylemişti

3 Beğeni

Merhaba. Bu kısımı okuyabilirsiniz :blush:

Benim her iki doğumumda da doğum yaptığım gün hep çok hareketlilerdi evet :blush: @Deryad449

2 Beğeni

Çok güzel bi soru olmuş. :star_struck:Mide bulantısı ve ishal de sık görülür. Benim göbeğim biraz aşağıya inmişti ben biraz ordan anladım. Bir de doktorum 40. Haftaya bırakmam demişti benim ya 38 ya 39. Haftada olacağı belliydi 38+2’de suni sanci ile doğumum başladı.

2 Beğeni