Doğum belirtileri

Hanımlar doğum belirtileriniz nasıl oldu? Tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum​:see_no_evil:

2 Beğeni

Ben de tecrübeli annelerin doğum belirtisini merak ediyorum :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Nergiz13 @Cansu Benim doğum belirtim suyumun gelmesiyle oldu. Suyum gece gelmişti benim ama o gün gündüz sürekli halsizdim, tansiyonum falan düşüktü, hep uyuma modundayım. Bebiş de çok hareketli değildi o gün gündüz. Aslında demek ki vücudum kendini doğuma hazırlıyormuş. Gece suyum gelince de gitmiştik hastaneye. İnşallah bu bebişimde de suyum gelerek giderim hastaneye çünkü çok güzel bir his :blush:

2 Beğeni

Doğum öncesi doğum enerjisi gelir diyorlardı derste hocalarımız haftaya gebe okulunda doğum dersimiz olucak.
Kasılma arası 3 dakika olduğunda hemen hastaneye gidin diyorlardı.
Suyun gelmesi bu süreçte ne zaman oluyor
Hepsinin bir sırası olması lazım.

1 Beğeni

Ben bunun bir sırası olduğunu düşünmüyorum. Bebeğe ve vücuda bağlı bir durum bence. Mesela benim önce suyum geldi, yarım saat sonra hastaneye gittik. Suyum geldikten 2-3 saat sonra da kasılmalarım başladı belden kasıklara doğru. Ben hemen kasılma dakikaları da tutmadım. Sıklaşmaya başlayınca dakika tutmaya başladım. Bende o gün tüm gün halsizlik oldu ama suyum gelip de hastaneye gidince orda enerji gelmeye başladı, bence o da heyecanla alakalı bir durum

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni