Hanımlar doğum belirtileriniz nasıl oldu? Tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum
Ben de tecrübeli annelerin doğum belirtisini merak ediyorum
@Nergiz13 @Cansu Benim doğum belirtim suyumun gelmesiyle oldu. Suyum gece gelmişti benim ama o gün gündüz sürekli halsizdim, tansiyonum falan düşüktü, hep uyuma modundayım. Bebiş de çok hareketli değildi o gün gündüz. Aslında demek ki vücudum kendini doğuma hazırlıyormuş. Gece suyum gelince de gitmiştik hastaneye. İnşallah bu bebişimde de suyum gelerek giderim hastaneye çünkü çok güzel bir his
Doğum öncesi doğum enerjisi gelir diyorlardı derste hocalarımız haftaya gebe okulunda doğum dersimiz olucak.
Kasılma arası 3 dakika olduğunda hemen hastaneye gidin diyorlardı.
Suyun gelmesi bu süreçte ne zaman oluyor
Hepsinin bir sırası olması lazım.
Ben bunun bir sırası olduğunu düşünmüyorum. Bebeğe ve vücuda bağlı bir durum bence. Mesela benim önce suyum geldi, yarım saat sonra hastaneye gittik. Suyum geldikten 2-3 saat sonra da kasılmalarım başladı belden kasıklara doğru. Ben hemen kasılma dakikaları da tutmadım. Sıklaşmaya başlayınca dakika tutmaya başladım. Bende o gün tüm gün halsizlik oldu ama suyum gelip de hastaneye gidince orda enerji gelmeye başladı, bence o da heyecanla alakalı bir durum
Teşekkür ederim